Chefs Club

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ 4 ΕΠΟΧΩΝ ME ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ ΜΑΝΗΣ

Προστέθηκε από ChefClub, Τετάρτη, 29 Σεπτέμβριος 2010

Συστατικά

Στα γρήγορα
Σαλάτες
Διάφορες


Υλικά για δύο μερίδες

2 μήλα πράσινα ( περίπου 400γρ)

2 πατάτες βραστές ( περίπου 300γρ)

100γρ ανανάς φρέσκος

150γρ γιαούρτι στραγγιστό

100γρ μαγιονέζα

40γρ καρύδια τριμμένα

2 φέτες άσπρο ψωμί του τόστ

Οδηγίες

Υλικά γαρνιρίσματος

2 φύλλα  σαλάτα λόλα κόκκινη

10γρ ρόκα

10γρ αντίδια σγουρά

10γρ πιπεριά κόκκινη

 

30γρ  αγουρέλαιο φρέσκο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μήλα και τα τρίβουμε  στον χονδρό τρίφτη. Βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους. Κόβουμε επίσης τον ανανά σε μικρούς κύβους. Σε ένα μπώλ αναμιγνύουμε το γιαούρτι με την μαγιονέζα και τα καρύδια. Προσθέτουμε τα μήλα ,τις πατάτες και τον ανανά και ανακατεύουμε.

 




Τοποθετούμε την  φέτα του τόστ στην βάση του πιάτου. Στρώνουμε σε ύψος 1,5 εκ. την σαλάτα με τα μήλα και τα άλλα υλικά. Γαρνίρουμε με τα φρέσκα σαλατικά στην κορυφή . Περιχύνουμε με φρέσκο αγουρέλαιο.

 

 

 

 

 

Σχόλια

emag

facebook-icon

newsletter-image

 

 

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα