Chefs Club

YOU ARE HERE: Home ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ BALKAN CULINARY CUP 2014


BALKAN CULINARY CUP 2014

 

BALKAN CULINARY CUP

 

Συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος με τα μέλη Βασίλης Αγραφιώτης, Σπύρος Δόσης, Σταύρος Σκάρος που μας εκπροσώπησαν επάξια στο 3rd Balkan Culinary Cup που έγινε 16-19 Οκτωβρίου 2014 στη Σερβία, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό “Grand Pix” που εκπροσώπησαν την Ελλάδα.

Τα μέλη μας κατέκτησαν τις εξής θέσεις στις ατομικές κατηγορίες που διαγωνίσθηκαν:

Ο ex. Pastry chef Βασίλης Αγραφιώτης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Έκθεμα σοκολάτας», το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Έκθεμα από δραγάτι», το χάλκινο μετάλλιο στην «Γαμήλια τούρτα» και την τέταρτη θέση στην κατηγορία «Εστιατορικό γλυκό».

Ο αρχηγός της αποστολής ex. Chef Σπύρος Δόσης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Golden Balkan Chef» και την τέταρτη θέση στην κατηγορία «Πιάτο για χορτοφάγους».  

Ο chef Σταύρος Σκάρος κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στις κατηγορίες «Πιάτο από ψάρι» και «Πιάτο ζυμαρικών».

Μετά το πέρας των διαγωνισμών, πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος με το Serbian Chefs Association.

Το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος συγχαίρει από καρδίας τα μέλη της αποστολής για την άψογη εμφάνιση τους και την απόδοσή τους! Και εις ανώτερα!

 

 

 

emag

facebook-icon

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα και τις ανακοινώσεις της λέσχης μας

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα