Chefs ClubΝεα της λέσχης

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2018

Αγαπητά μέλη, σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία της λέσχης θα παραμείνουν κλειστά τον Αύγουστο. 

 

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ITQI

36330915 10217057735864294 2161020671952420864 n

 

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το International Taste & Quality Institute – iTQi για την παράδοση των βραβείων ποιότητας στις Ελληνικές εταιρείες παρευρέθηκαν τα μέλη της Λέσχης και κριτές του ITQI κύριοι Τάσος Πρωτοψάλτης, Τάσος Ζησόπουλος και Τάσος Τόλης.
Ο πρόεδρος Τάσος Πρωτοψάλτης ευχαρίστησε τους managing directors του ITQI κυρίους Eric de Spoelberch και Laurent van Wassenhove, καθώς και τον σύμβουλο του ITQI κύριο Παπαντωνόπουλο Γιώργο και συνεχάρη τους εκπροσώπους των εταιρειών για τη μεγάλη αυτή διάκριση που κέρδισαν, η οποία δίνει υπεραξία στο προϊόν τους.
Ο πρόεδρος τόνισε ότι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος έχει μακροχρόνια συνεργασία με το ITQI και συμμετέχει με Έλληνες σεφ κάθε χρόνο στις αξιολογήσεις. Φέτος, δεδομένου του ότι η Ελλάδα ήταν τιμώμενη χώρα, αυξήθηκε ο αριθμός των chef που στάλθηκαν από την Ελλάδα, φτάνοντας στους 6, ενώ στο σύνολο υπάρχουν 90 σεφ από όλη την Ευρώπη, ανάμεσα στους οποίους πολλά γνωστά διεθνή ονόματα.
Στη συνέχεια μαζί με τον κύριο Ανδρέα Γιαννόπουλο (οινοχόος κριτής του ITQI) παρέδωσαν τα βραβεία στους εκπροσώπους των εταιρειών.

 

ΠΑΡΓΙΝΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 2018

Στο Παργινό Συμπόσιο 2018 συμμετείχαν τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριοι Τάσος Πρωτοψάλτης (πρόεδρος ΛΑΕ), Μϊλτος Καρούμπας (πρόεδρος ΟΑΕ), Χατζής Μιχάλης, Βρεττός Θανάσης (υπευθυνος γραφείου Πρεβέζης) και Δότσιος Αδαμάντιος (υπεύθυνος γραφείου Άρτας).
Μια διοργάνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Πάργας που αναδεικνύει τις τοπικές γεύσεις και τα τοπικά προϊόντα. Φέτος όλη η γιορτή συνδυάστηκε με τα γυρίσματα του γνωστού reality "Bachelor" που παίζεται στις Σκανδιναβικές χώρες, παραγωγή μάλιστα της "΅Warner Bros"!
Το φετινό συμπόσιο Πάργας σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας Chef's Club και Δήμο Πάργας τα είχε όλα! Μοναδικές σπεσιαλιτέ με ψάρι, Ηπειρώτικες πίτες ακόμη και Cocktail με εσπεριδοειδή της περιοχής! Οι εκατοντάδες Τουρίστες δοκίμασαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις ιδιαίτερες γεύσεις από μεγάλους σεφ ήπιαν κρασί και χόρεψαν μέχρι και συρτάκι!
Παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ.Αλέκος Καχριμάνης , ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Στράτος Ιωάννου , ο βουλευτής κ.Στέργιος Γιαννάκης και ο δήμαρχος Πάργας κ.Αντώνης Νάστας.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στον ex. Chef Μιχάλη Χατζή, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της γαστρονομικής διοργάνωσης του συμποσίου!
Πηγή: vickysview.gr
http://www.vickysview.gr/articles/show/pargino-sumposio-kai-gurismata-bachelor-se-mia-gastronomikh-giorth-254

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟ ΠΑΡΓΑΣ

Συνεχίζοντας το έργο χαρτογράφησης και προώθησης της Ελληνικής γαστρονομίας, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος υπογράφει πρωτόκολλο συνεργασίας με το Δήμο Πάργας.

Στο Παργινό Συμπόσιο 2018, παρευρέθηκαν στις 31 Μαΐου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος Μίλτος Καρούμπας και ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος Τάσος Πρωτοψάλτης, καλεσμένοι του τοπικού συλλόγου εστιατόρων και του δήμου Πάργας.

Εκεί, στα γραφεία του Δήμου ο πρόεδρος κύριος Πρωτοψάλτης υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με τον δήμαρχο Πάργας κύριο Αντώνη Νάστα, ορίζοντας τα πλαίσια συνεργασίας για τη χαρτογράφηση και προώθηση της μοναδικής τοπικής κουζίνας και των τοπικών προϊόντων.

Παρών και ο ex. Chef, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος Μιχάλης Χατζής, ο οποίος συνδυάζοντας την εντοπιότητα του με την αγάπη του για την Ελληνική γαστρονομία ήταν η κινητήρια δύναμη για την υπογραφή της τόσο σημαντικής συνεργασίας και δεσμεύτηκε να συνεχίσει τη στήριξη του γαστρονομικά στον τόπο.

34070946 10214627217666651 3095936680360673280 n

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΙΟΣ 2018

1 33362096 1654833141279985 7080784226370453504 n

 

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου, με τη συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, διοργάνωσαν διαγωνισμό βράβευσης της καλύτερης ηπειρώτικης πίτας που παρασκεύασαν και προσέφεραν οι γυναίκες μέλη του, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών.

Πρόκειται για μία εκδήλωση γευσιγνωσίας θεσμό με πάνω από 10 χρόνια λειτουργίας του. Οι συμμετέχουσες μαγείρεψαν και έψησαν πίτες από την Ήπειρο, οι οποίες στη συνέχεια, δοκιμάστηκαν, κρίθηκαν και βραβεύτηκαν από τους εκπροσώπους της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, ex. Chefs Τάσο Τόλη (υπεύθυνος γραφείων περιφέρειας Ηπείρου & επίτιμος πρόεδρος της ΛΑΕ) και τον Έκτωρ Ιωάννου (Γενικός Γραμματέας ΛΑΕ & υπεύθυνος γραφείου Θεσπρωτίας), που αποτέλεσαν τα μέλη της επιτροπής γευσιγνωσίας.

Ανάμεσα στις πίτες: μακαρονόπιτες, σπανακόπιτες, ζυμαρόπιτες, γαλατόπιτες, κρεατόπιτες και πρασοτυρόπιτες οι οποίες δυσκόλεψαν το έργο της κριτικής επιτροπής. Στην συνέχεια, τα πιάτα, αλμυρά και γλυκά τοποθετήθηκαν σε ένα μεγάλο μπουφέ, που γεύτηκαν οι παρευρισκόμενοι.

Πρόκειται για δράση που στόχος της είναι, η προβολή της παραδοσιακής Ηπειρώτικης Κουζίνας, με τα γευστικά αριστουργήματα από απλά και λιτά υλικά, που συνδυάζουν την σοφία της παράδοσης παντρεμένη με τις τάσεις του σήμερα.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετέχουσες τόσο από τα μέλη της κριτικής επιτροπής όσο και από το ΔΣ μας.

 

ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ - ΥΓΙΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ - WWF - ΣΑΜΟΣ

 

Στην εκδήλωση της WWF HELLAS με τίτλο "Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης" , την οποία υποστήριξε ο Δήμος Σάμου, συμμετείχε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και το γραφείο της Λέσχης στη Σάμο. Στη διαδραστική και εξαιρετικά χρήσιμη δράση συμμετείχαν όλα τα δημοτικά σχολεία του νησιού όπου τα παιδιά ενημερώθηκαν για θέματα διατροφικής και περιβαντολλογικής ευαισθησίας. Στην εκδήλωση οι executive chef Μπιλιμπάς Ευάγγελος, Παντερλης Ασλανης και η νέα chef Φουρτουνη Φωτεινή παρουσίασαν και μαγείρεψαν μαζί με τα παιδιά πολύχρωμες θρεπτικές και υγιεινές συνταγές που έγιναν ανάρπαστες από τα παιδιά των σχολείων.

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ

32920053 742942019428324 750287811168436224 n

Σε εκδήλωση για την κοιλιοκάκη, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Ατόμων με Νεανικό Διαβήτη και Κοιλιοκάκη Πρέβεζας, στις 28 Απριλίου, συμμετείχε το γραφείο Πρεβέζης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος με τον εκπρόσωπο Θανάση Βρεττό να διοργανώνει το μπουφέ με προτάσεις εδεσμάτων χωρίς γλουτένη.
Σημαντική ήταν η παρουσία του κυρίου Νίκου Κουρούπη Αγάλου, μέλους του ΔΣ της Λέσχης, ανάμεσα στους ομιλητές. Ο κύριος Κουρούπης δεδομένης της εξειδίκευσης του στην κλινική θεματολογία προσκαλέστηκε από το Σύλλογο για να στελεχώσει το πάνελ.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρουν τη συμμετοχή των μελών σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση και εύχονται για την ευαισθητοποίηση όλων.

 

ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΑΡΓΑΣ

Αθήνα, 16 Μαΐου 2018

Αγαπητά μέλη,
Σας ενημερώνουμε ότι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συμμετέχει στις 31 Μαΐου 2018, στο συμπόσιο Πάργας.

Όσα μέλη επιθυμείτε να συμμετέχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της εκδήλωσης κύριο Χατζή Μιχάλη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στο fb https://www.facebook.com/michalis.chatzis.

Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος
Τάσος Πρωτοψάλτης

ΠΑΡΓΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

ΒΡΑΒΕΙΟ HERMES ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΒΑΦΙΔΗ

32212753 10211703011075444 2445754429329113088 n

 

Ο υπεύθυνος του γραφείου μας στην Πολωνία ex. chef Θεόφιλος Βαφίδης βραβεύτηκε με το βραβείο Hermes, για την προσφορά του στην προώθηση της Ελληνικής γαστρονομίας και προϊόντων. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου κατά τη διάρκεια του 20th National Spring Meeting of Producers and Traders of the FMCG and HoReCa industry.
Πολλά συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια και τη διεθνή αναγνώριση.

 

 

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

received 456262244795695

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 το δημόσιο ΙΕΚ Σάμου και το τμήμα ειδικότητας τουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων διοργάνωσαν Ημερίδα με θέμα «Θεματικός τουρισμός-προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης στη Σάμο». Στην ημερίδα μεταξύ των ομιλητών ήταν και το μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, εκπρόσωπος της Λέσχης στη Σάμο και executive chef κ. Ευάγγελος Μπιλιμπάς αναπτύσσοντας το θέμα του γαστρονομικού τουρισμού, τα οφέλη στις τοπικές οικονομίες, καθώς και την ενημέρωση σχετικά με το σήμα Ελληνικής Κουζίνας του ΕΟΤ.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Λέσχης θέλουν να συγχαρούν τον κύριο Μπιλιμπά για την συμμετοχή του σε μία τόσο σημαντική ημερίδα και την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση του.

 

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗΣ

TSITSILONIS

Μία νέα συνεργασία στην κάρτα μελών μας Chef's Club Members Privilege Card υπογράφτηκε στις 2 Μαΐου 2018 με τις εκδόσεις ΤΣΙΤΣΙΛΩΝΗΣ.
Ο πρόεδρος μας Τάσος Πρωτοψάλτης υπέγραψε με τον κύριο Αντώνη Τσιτσιλώνη, ιδιοκτήτη των εκδόσεων Τσιτσιλώνης συμφωνητικό συνεργασίας, βάση του οποίου προσφέρεται ποσοστό έκπτωση 15% σε αγορές βιβλίων του εκδοτικού οίκου.
Οι εκδόσεις Τσιτσιλώνη με εξειδικευμένα βιβλία για τους επαγγελματίες, στηρίζουν τα μέλη της λέσχης, υποστηρίζοντας την δια βίου μάθηση και την στοχευμένη γνώση.
Αγαπητά μέλη, μπορείτε να δείτε όλα τα βιβλία του εκδοτικού οίκου στο site http://www.atsitsilonis.com/427895661/category/744178 και να παραγγείλετε μέσα από τη λέσχη.
Ευχαριστούμε πολύ και την κυρία Κατερίνα Παπαλουκά, η οποία ήταν η κινητήριος δύναμη για να προχωρήσει η συνεργασία αυτή!

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΟ ITQI

1 31662138 10155300341620896 3360898731883888640 n

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος είναι το επίσημο εθνικό μέλος του μεγαλύτερου διεθνή θεσμού γευσιγνωσίας και ποιοτικού ελέγχου ITQI (International Taste & Quality Institute) που παρέχει κριτές για την αξιολόγηση τροφίμων. https://www.itqi.com/en/itqi-jury-chefs-sommeliers/
Το 2018, η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα του θεσμού και η πρώτη φορά που η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από 6 αναγνωρισμένους κριτές. Για το λόγο αυτό μεταβήκαν στις Βρυξέλες στις 29&30 Απριλίου και 1 Μαΐου 2018 τα μέλη της λέσχης και αναγνωρισμένοι κριτές γευσιγνωσίας από το ITQI οι κύριοι: Καρούμπας Μίλτος, Πρωτοψάλτης Τάσος, Ζησόπουλος Τάσος, Τόλης Τάσος, Μακρυγιαννάκης Μάνος και Τσικνάκος Νικόλας.
Θερμά συγχαρητήρια στην Ελληνική αποστολή για την άψογη εκπροσώπηση της χώρας μας, αλλά και σε όλες τις Ελληνικές εταιρείες που συμμετείχαν στην διαδικασία πιστοποίησης με στόχο την βελτίωση, την αναγνώριση και την πιστοποίηση η οποία τους δίνει ένα επιπλέον ανταγωνιστικό εφόδιο στην παγκόσμια αγορά.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ NERANXI 2018

1 31466685 10216221684394252 5154378062812413952 n

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή των μελών μας στην ετήσια έκθεση τροφίμων που διοργανώνει στα Τίρανα η εταιρεία NERANXI, 27-29 Απριλίου 2018.
Εκεί, με αρχηγό της αποστολής τον ex. Chef Ιωάννου Έκτορα (Γενικός Γραμματέας ΔΣ), τα μέλη μας Τάσης Κωνσταντίνος (μέλος του ΔΣ), Καίσαρης Αλέξανδρος, Νόιφελτ Ευθυμία και Γιανοπολίτης Άγγελος παρουσίασαν ένα Ελληνικό γευστικό τριήμερο στους παρευρισκόμενους, προσφέροντας:
• Τραχανώτο με μύδια και μαραθόριζα
• Πλιγούρι με φρέσκα λαχανικά και βότανα
• Καραμελωμένη πανσέτα με μέλι και μουστάρδα
• Μανιτάρια γεμιστά με μίνι μπουκιές
• Ρυζόγαλο με μαστίχα Χίου, πορτοκάλι και νιφάδες μαύρης σοκολάτας
• Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κουκουνάρια, σταφίδες, αμύγδαλο φιλέ και πετιμέζι από φυρίκι
• Σπεντζοφάι σε τάρτα
• Σαλάτα με φασόλια, καλαμπόκι, ελιές, γραβιέρα και βινεγκρετ από μοσχολέμονο
• Φιλετίνια κοτόπουλου με τσάτνευ πορτοκαλιού γαρνιρισμένα με ρύζι μπασμάτι και αγριόριζο
• Χοιρινή τηγανιά με πράσσο και πολύχρωμες πιπεριές
• Κριθαρώτο με γαρίδες, ούζο και κρόκο Κοζάνης
Η Ελληνική αποστολή, σε συνεργασία με τους καθηγητές της σχολής, εκπαίδευσε τους σπουδαστές της σχολής Neranxi σε Ελληνικές συνταγές, και νέους τρόπους μαγειρέματος.
Παρούσα στο τριήμερο φεστιβάλ και το μέλος μας ex. Chef Josephine Desepeda, καλεσμένη της εταιρείας Neranxi, η οποία παρουσίασε τεχνικές sushi και γεύσεις ταϋλανδέζικης κουζίνας στους σπουδαστές και τους παρευρισκόμενους.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ θέλουν να εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια στην Ελληνική αποστολή που με τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει παρουσίασαν ένα άρτιο, δημιουργικό και πολύ γευστικό αποτέλεσμα, αναβαθμίζοντας τη διοργάνωση.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αγαπητά μέλη,

Σας ενημερώνουμε για δύο δράσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο, αν επιθυμείτε να παρευρεθείτε:

• Σάββατο 28 Απριλίου – 12:30 – Ζάππειο Μέγαρο
Η εκδήλωση με τίτλο «Ηπειρώτικη Λαογραφία» διοργανώνεται από την Πανηπειρωτική. Τα γραφεία της Λέσχης μας στην περιφέρεια Ηπείρου, έχουν αναλάβει την παρουσίαση Ηπειρώτικων συνταγών με πίτες. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει μπορεί να παρευρεθεί στο Ζάππειο και να συμμετέχει στο δρώμενο.

• Σάββατο 28 Απριλίου – 10:30 – Πρέβεζα, Ξενοδοχείο Margarona Royal
O Σύλλογος Ατόμων με Νεανικό Διαβήτη και Κοιλιοκάκη Πρέβεζας "Mellitus Celiac" διοργανώνει εκδήλωση «Κοιλιοκάκη-Δυσανεξία στη γλουτένη, εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης".
Τα μέλη της περιφέρειας Ηπείρου, θα δημιουργήσουν μπουφέ για την εκδήλωση και το μέλος του ΔΣ κύριος Κουρούπης Αγάλου θα συμμετέχει ως ομιλητής.
Όσα μέλη επιθυμούν να παρευρεθούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κύριο Βρεττό Θανάση στο 6948873370

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στις δύο εκδηλώσεις,

Ο πρόεδρος 

Τάσος Πρωτοψάλτης 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Αγαπητά μέλη,
Με την επιστολή αυτή σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη δημιουργία αποστολής chef σε γαστρονομικό δρώμενο στην Αλβανία.

Κάθε χρόνο η εταιρεία NERANXI με πρώτες ύλες και εξοπλισμό μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής διοργανώνει το NERANXI FESTIVAL όπου προσκεκλημένοι από διάφορες χώρες παρουσιάζουν την τοπική τους κουζίνα.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται 27, 28 & 29 Απριλίου στα Τίρανα και η διοργάνωση μας καλύπτει τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή για 4 άτομα. Σε περίπτωση που δηλώσουν πάνω από 4 άτομα συμμετοχή, θα προτιμηθούν όσοι δεν έχουν ξαναπάει στην αποστολή αυτή και βάση του μενού και των επιδείξεων που θα παρουσιαστούν.

Θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έως και τη Δευτέρα 16 Απριλίου είτε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2108251401, προκειμένου να κλείσουμε τα εισιτήρια.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Τάσος Πρωτοψάλτης

 
Σελίδα 1 από 32

emag

facebook-icon

newsletter-image

 

 

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα