Chefs Club



Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

1 38928883 10217514362149835 2437650354322538496 n

 

Το γραφείο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στη Σάμο, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τοπικό φεστιβάλ «Ο τουρισμός συναντά την παραγωγή της Σάμου» που πραγματοποιήθηκε 10 – 12 Αυγούστου 2018 στη Σάμο.
Εκεί ανέλαβαν την παρουσίαση συνταγών με μούστο, με σκοπό την προώθηση του Σαμιώτικου κρασιού, την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων.
Ο υπεύθυνος τους γραφείου μας στη Σάμο, ex. Chef Βαγγέλης Μπιλιμπάς παρουσίασε χταπόδι sous vide σε ώσμωση με μούστο, σβησμένο με γλυκό Σαμιώτικο κρασί, βυθισμένο σε σάλτσα από πετιμέζι, καπνισμένο με ξύλο άγριας κερασιάς και σερβιρισμένο με πέρλες μούστου, παλαιωμένου ξυδιού και μελιού.
Το τακτικό μέλος, ex. Chef Ασλάνης Παντερλής, παρουσίασε δημιουργικό ραβανί, αρωματισμένο με αρμπαρόριζα και τζίντζερ και εμπλουτισμένο με λευκή κρέμα μούστου, αφρό γλυκού κρασιού Samos Anthemis και φιλέ αμυγδάλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος Τάσος Πρωτοψάλτης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος Μίλτος Καρούμπας, οι οποίοι μίλησαν για τα τοπικά προϊόντα και τα πλεονεκτήματα χρήσης τους.

 

emag

facebook-icon

newsletter-image

 

 

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα