Chefs Club

YOU ARE HERE: Home ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


Νεα της λέσχης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

DSC 7595

 

Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την εισαγωγή νέων μελών στην Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής Le Monde.
Η ανακοίνωση του διαγωνισμού έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου 2015 και αφορούσε όλους τους επαγγελματίες μέλη κάποιας λέσχης/ένωσης/συνδέσμου/σωματείου ή όχι .
Από την ανακοίνωση αυτή προέκυψαν 15 διαγωνιζόμενοι στην κατηγορία των Chef, 12 διαγωνιζόμενοι στην κατηγορία των young chefs και 2 διαγωνιζόμενοι στην κατηγορία young pastry chefs.
Για το σκοπό αυτό προσκλήθηκαν διεθνείς διαπιστευμένοι κριτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων (WACS). Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από τους κυρίους Χαραλάμπους Παναγιώτης (manager της Εθνικής Ομάδας της Κύπρου και πρόεδρος της κριτικής επιτροπής), Παπανικολάου Νικόλαος (captain της Εθνικής ομάδας της Κύπρου), Τόλης Αναστάσιος (επίτιμος πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και διεθνής κριτής) και στην κατηγορία young pastry chef by Le Monde ο κύριος Άκης Βελισσαρόπουλος. Ως επόπτες κριτές, διαφυλάσσοντας την ομαλή λειτουργία του διαγωνισμού, λειτούργησαν οι διαπιστευμένες κριτές της WACS και μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κυρίες Βοναζούντα Ευανθία και Ζαφείρη Αργυρώ.
Από το διαγωνισμό αυτό προκρίθηκαν στην κατηγορία των chef οι Άμαντος Χρήστος, Ζάχαρης Μιχάλης, Κατσίγιαννης Γεώργιος, Καφαλούκος Βασίλης, Κωστόπουλος Νίκος, Λούτσης Γιάννης, Πρίφτης Ευάγγελος και Τερεζίου Στυλιανός. Στην κατηγορία Young Chefs o Πετράκης Εμμανουήλ Μάριος. Στην κατηγορία Young Chefs by Le Monde οι Κατσιμπράκης Αλέξανδρος και Σταμούλης Θανάσης. Τέλος στην κατηγορία Young Pastry Chefs by Le Monde o Παπαδόπουλος Στράτος.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη σχολή Le Monde και το προσωπικό για τον απόλυτο επαγγελματισμό που επέδειξαν σε όλες τις λεπτομέρειες και στιγμές του διαγωνισμού, τους καθηγητές της σχολής για το πολύ υψηλό επίπεδο των σπουδαστών και αποφοίτων, το οποίο εντυπωσίασε τους κριτές και τους δυσκόλευσε στο έργο τους, τη διοίκηση της σχολής που διευκόλυναν το έργο μας και φυσικά τους κυρίους Παναγούλη Αχιλλέα και Καλόσακα Μάκη για το συντονισμό της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε επίσης της εταιρείες Eurocatering ΑΕ, Imperial Salmon House, Οινοποιία Δερέσκου και τη Φάρμπα Τρομπέτας για τη χορήγηση των υψηλής ποιότητα προϊόντων με τα οποία πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός.
Τέλος ευχαριστούμε το χρυσό χορηγό της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας ΚΑΝΑΚΑΣ για τη στήριξη του ονείρου μας και το χρυσό χορηγό της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος KARAMANIS για την προσφορά μηχανημάτων σύγχρονης τεχνολογίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων εντυπωσιάστηκε από την προσέλευση συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, αλλά και τη Γερμανία. Ο πρόεδρος κύριος Μίλτος Καρούμπας δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της Λέσχης στους νεοεισαχθέντες και ο αντιπρόεδρος κύριος Ζησόπουλος τόνισε ότι θα βρίσκονται συμβουλευτικά δίπλα στην ομάδα.

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣ YOUNG CHEFS

Εκλογές ΔΣ Young Chefs

 

Αγαπητά young μέλη,

Όπως ενημερωθήκατε στη γενική σας συνέλευση, σύμφωνα με τα πρότυπα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, WACS, θα πραγματοποιηθούν εκλογές από τις οποίες θα προκύψει το πενταμελές διοικητικό σας συμβούλιο.

Μπορείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα, εγγράφως, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στη Λέσχη, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015. Μπορείτε να έλθετε για να ψηφίσετε από τις 12:00-15:00. Υποχρεωτικά θα πρέπει να έχετε μαζί σας και την ταυτότητα σας.

 

 

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ της ΛΑΕ

 

International Cake Designers Contest Milan 2016

International Cake Designers Contest Milan 2016

1 2015-10-26 16.51.13 - Αντίγραφο
Η Ελλάδα συμμετείχε πρώτη φορά στο διαγωνισμό αυτό με το διαγωνιζόμενο Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο και κατάφερε να κερδίσει την έκτη θέση ανάμεσα σε 16 χώρες.
Η κατάταξη έχει ως εξής:
Χρυσό μετάλλιο: Ιταλία
Ασημένιο μετάλλιο: Βενεζουέλα
Χάλκινο μετάλλιο: Ελβετία
4η θέση: Αμερική
5η θέση: Ιαπωνία
6η θέση: Ελλάδα

Το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα ήθελε να συγχαρεί το διαγωνιζόμενο Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, τους προπονητές κυρίους Αναστάσιο Ζησόπουλο και Αναστάσιο Πρωτοψάλτη (ο οποίος κατόπιν κληρώσεως στην Ιταλία ανάμεσα στους δύο προπονητές, μας εκπροσώπησε ως μέλος της διεθνής κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού) και τη manager Έλενα Ρέππα.
Ήταν μία πολύ αξιόλογη διοργάνωση από την οποία αποκομίσαμε πολλά οφέλη, γνώσεις και γνωριμίες. Είμαστε περήφανοι για τη θέση την οποία καταλάβαμε στον πρώτο μας διεθνή διαγωνισμό και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την ανάδειξη της Ελληνικής Γαστρονομίας.

 

ERFURT 2015-ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

Η Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας συμμετείχε στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Erfurt για την Ολυμπιάδα μαγειρικής τον Οκτώβριο του 2016. Η χώρα μας θα διαγωνιστεί την πρώτη μέρα του διαγωνισμού στη ζεστή παρουσίαση και την τρίτη μέρα στην κρύα παρουσίαση. Στην κλήρωση παρευρέθησαν η manager Έλενα Ρέππα, ο team captain Τσεμπερλίδης Άλκης μαζί με την υπεύθυνη το γραφείου της Γερμανίας κυρία Καρκαμπίτσα Ευαγγελία και το νέο μέλος κύριο Βασίλη Γαβριηλίδη. Το ΔΣ θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς το γραφείο της Γερμανίας για την άψογη οργάνωση και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στην αποστολή, καθώς επίσης και να ευχηθεί καλή επιτυχία στην Εθνική Ομάδα.

 

YOUNG CHEFS & PASTRY CHEFS SEMINARS

hat

 

YOUNG CHEFS & PASTRY CHEFS SEMINARS
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος ανακοινώνει τη δημιουργία σεμιναρίων εξειδικευμένων στις ανάγκες των νέων.
Τα σεμινάρια αυτά προορίζονται για νέους έως 26 ετών και θα πραγματοποιούνται στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Το κόστος των σεμιναρίων είναι 15 ευρώ για τα μέλη της λέσχης και 20 ευρώ για τους υπόλοιπους επαγγελματίες.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα στο site μας www.chefclub.gr .
Για κράτηση θέσεων τηλεφωνήστε στο 2108251401 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ YOUNG CHEFS

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ YOUNG CHEFS
Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 στις 16:00 στα γραφεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Θέματα Ατζέντας:
1. Δημιουργία Διοικητικού Συμβουλίου των Young Chefs, σύμφωνα με τα πρότυπα της WACS
2. Υποχρεώσεις των Young Chefs
3. Ανοιχτή ατζέντα
Η Γενική Συνέλευση αφορά μόνο τα Young Chefs μέλη. Τα αποτελέσματα θα περάσουν από προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση μελών για έγκριση.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ TTG Incontri

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και το γραφείο μας στην περιφέρεια Ηπείρου, συμμετείχε σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τον τουρισμό στο Rimini στην Ιταλία την TTG Incontri.
Εκεί οι chef Βρετός Αθανάσιος (υπεύθυνος γραφείου Πρεβέζης) και Μανίκας Ιωάννης (υπεύθυνος γραφείου Άρτας) παρουσίασαν καθημερινά Ελληνικές τοπικές συνταγές της περιφέρειας Ηπείρου στις 8,9 & 10 Οκτωβρίου 2015. Η διοργάνωση ήταν μία πρωτοβουλία του υπεύθυνου της περιφέρεια Ηπείρου κύριο Αναστάσιο Τόλη. Οι chef παρουσίασαν Traditional local pies with homemade phyllo, Mussels saganaki with ouzo and feta cheese, Homemade Greek Noodle pasta with chicken, vegetables and sun dried tomatoes from Preveza, Traditional preserved fruit desert, with rice pudding and yogurt . Το ΔΣ θα ήθελε να συγχαρεί τους κυρίους Τόλη, Βρεττό και Μανίκα για την καθόλα αξιόλογη εκπροσώπηση της λέσχης μας και της Ελληνικής γαστρονομίας στην έκθεση.

 

AIROTEL ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΟΜΙΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ AIROTEL

AIROTEL LOGO JPEG

 

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος με την εταιρεία AIROTEL.

Μέσα από τον επαγγελματισμό, τις άψογες εγκαταστάσεις και την απαράμιλλη ευγένεια που προσφέρει ο όμιλος ξενοδοχείων AIROTEL, θα μπορέσουμε να προβάλλουμε την Ελληνική φιλοξενία σε όλους αυτούς τους ξένους προπονητές, εισηγητές και ομάδες που θα επισκεφτούν τη χώρα μας στα πλαίσια συνεργασίας με την Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας.
Με την AIROTEL αισθανόμαστε βέβαιοι ότι οι καλεσμένοι μας θα νιώσουν το σεβασμό, αλλά και την οικειότητα που τους πρέπει, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γευτούν Ελληνικές δημιουργικές συνταγές στα εστιατόρια της εταιρείας από το Chef και μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριο Άμαντο Χρήστο.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο όμιλος AIROTEL ανήκει πλέον στις συνεργαζόμενες εταιρείες της ειδικής εκπτωτικής κάρτας μελών (θα ανακοινωθεί τις προσεχείς εβδομάδες), προσφέροντας έκπτωση 15% στα ξενοδοχεία του ομίλου για τους κατόχους της κάρτας. Στην Αθήνα τα ξενοδοχεία Stratos Vassilikos, Alexandros και Parthenon. Στην Πάτρα τα ξενοδοχεία Achaia Beach και Patras Smart. Στην Καβάλα το ξενοδοχείο Galaxy.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη,

Ο Πρόεδρου του ΔΣ της ΛΑΕ                                  H Manager της ομάδας
Μιλτιάδης Καρούμπας                                                 Ρέππα Έλενα

 

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

LE MONDE

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Ι.Ε.Κ. LE MONDE

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας με τη σχολή Le Monde.

Έχοντας στο διδακτικό προσωπικό της προπονητές και μέλη της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας, με επαγγελματικά εργαστήρια τα οποία αποτελούν κόσμημα και υπόδειγμα για όλους μας, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η σχολή Le Monde μπορεί και θα λειτουργήσει ως φυτώριο για την Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας.

Μετά τον επερχόμενο διαγωνισμό στις 17 Νοεμβρίου, νέα μέλη στην ομάδα θα προέρχονται αποκλειστικά από την οικογένεια της Le Monde, δεδομένης της εξειδίκευσης της οποίας έχουν τόσο από τη σχολή, όσο και από τα μέλη της Εθνικής Ομάδας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Le Monde για τη συνεργασία αυτή, με την οποία αποδεικνύει για ακόμα μία φορά, την αφοσίωση της στο θεσμό του αρχιμάγειρα και αρχιζαχαροπλάστη, την εμπιστοσύνη της στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και τις πραγματικές δυνατότητες εξέλιξης που δίνει στους σπουδαστές της.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΛΑΕ                                                             H Manager της ομάδας
Μιλτιάδης Καρούμπας                                                                          Ρέππα Έλενα

 

ΓΙΟΡΤΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

000

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η «ΓΙΟΡΤΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ» στο Συκούριο Λάρισας, στις 12 Σεπτεμβρίου 2015. Τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριοι Τσιάρκας Γιάννης (υπεύθυνος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος για την περιφέρεια Θεσσαλίας), Καψάλης Αστέριος και Παναγούλης Βασίλης αποτέλεσαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Ο διαγωνισμός αφορούσε γλυκά με βάση το τοπικό προϊόν, το αμύγδαλο και έγινε ανάμεσα σε τοπικούς συλλόγους. Το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Τσιάρκα, Καψάλη και Παναγούλη για την πρωτοβουλία τους και τη συμμετοχή τους.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

NATIONAL

 

Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Αγαπητοί chefs, pastry chefs, young chefs και young pastry chefs,

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος ανακοινώνει επίσημα το δεύτερο διαγωνισμό τον οποίο διοργανώνει για την εισαγωγή μελών στην Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της σχολής Le Monde στις 17 Νοεμβρίου 2015.

Μέσα από το διαγωνισμό αυτό θα προκύψουν τα νέα μέλη που θα συμπληρώσουν την εθνική ομάδα.

Η πρόσκληση αφορά σε όλους τους επαγγελματίες που είτε είστε μέλη κάποιας λέσχης/ένωσης/συνδέσμου/σωματείου ή όχι.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν θα υπάρξει άλλος διαγωνισμός για την εισαγωγή μελών στην ομάδα για την επόμενη διετία.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το διαγωνισμό, καθώς και λεπτομέρειες για την υποβολή αιτήσεων θα ανακοινωθούν στο site της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος www.chefclub.gr έως τις 10 Οκτωβρίου 2015.

Με την ευγενική υποστήριξη:

LE MONDE

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΛΑΕ                H Manager της ομάδας
Μιλτιάδης Καρούμπας                                      Ρέππα Έλενα

 

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

SIMA KARAMANHS

 

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ – KARAMANIS


Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος με την εταιρεία KARAMANIS, στο κομμάτι των μηχανημάτων νέας τεχνολογίας.
Μία από τις ισχυρότερες εταιρείες στο χώρο του εξοπλισμού δένει το όνομα της με την τεχνογνωσία που μπορεί και προσφέρει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Κοινός μας στόχος η εκπαίδευση των επαγγελματιών στις νέες τεχνολογίες. Για να πετύχουμε το στόχο μας, φέτος τα σεμινάρια της Λέσχης επικεντρώνονται στις νέες τεχνικές με την υποστήριξη της εταιρίας KARAMANIS σε δύο επίπεδα. Με την έκπτωση στα μέλη της Λέσχης της τάξεως του 25% με την επίδειξη της ειδικής κάρτας (θα ανακοινωθεί τις προσεχείς εβδομάδες), αλλά και πολλές προσφορές από την εταιρεία κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων.
Η εταιρεία KARAMANIS έχει σταθεί δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια, και επιτέλους την καλωσορίζουμε και επίσημα.
Πιστεύουμε ότι μέσα από τη συνεργασία μας, θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στο επάγγελμα του αρχιμάγειρα και του αρχιζαχαροπλάστη.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος,
Καρούμπας Μιλτιάδης

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ



logo

 

 

Η Εθνική Ομάδα Γαστρονομίας και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, εκπροσωπούν την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό "Cake Designers World Championship" που θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση Host Fiera στο Μιλάνο στις 26 &27 Οκτωβρίου 2015, με το διαγωνιζόμενο Παπαδόπουλο Κωνσταντίνο.

Η αποστολή είναι πολύ δύσκολη, καθώς η Ελλάδα διαγωνίζεται ανάμεσα σε 16 χώρες και μεγαθήρια του χώρου όπως η Γαλλία, η Αμερική, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ιαπωνία. Στο ντεμπούτο μας, θεωρούμαστε ένα από τα αουτσάιντερ του διαγωνισμού.

Ο κύριος Παπαδόπουλος προπονείται καθημερινά στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος από τους προπονητές ζαχαροπλαστικής της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας ex. Pastry chefs Ζησόπουλο Αναστάσιο και Πρωτοψάλτη Αναστάσιο.

Η Ελληνική αποστολή συμπληρώνεται με τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριο Μιλτιάδη Καρούμπα και τη manager της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας κυρία Έλενα Ρέππα.

 

NATIONAL

logo chef club

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ YOUNG ΜΕΛΗ

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αξιότιμα young μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος,

Η πιο κάτω επιστολή έχει σταλθεί ήδη δύο φορές στα email σας.

Με την επιστολή αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να σας ενημερώσει πάνω σε δύο θέματα:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ YOUNG CHEFS ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ (WACS)
Σκοπός μας είναι να δημιουργηθεί ΔΣ των young chefs, ώστε να είναι πιο οργανωμένες οι δράσεις στις οποίες θα συμμετέχετε και να έχετε παρουσία μέσα στο ΔΣ της Λέσχης, με σκοπό να μπορούν να δίνονται λύσεις στα προβλήματα σας.
Μετά τη δημιουργία του Young ΔΣ, είναι δική σας υποχρέωση οι προτάσεις δράσεων στο ΔΣ της Λέσχης, για τη συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις, στα κοινά, σε διαγωνισμούς, κλπ.
Σε επόμενη επιστολή θα ανακοινωθεί η ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας για το young ΔΣ, οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να έχει κάποιος για να καταθέσει την υποψηφιότητά του, οι υποχρεώσεις του young ΔΣ και η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για το young ΔΣ.

ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ YOUNG ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ YOUNG ΜΕΛΩΝ

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε την έλλειψη ενδιαφέροντος από τα young μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, η οποία είναι έκδηλη από τα εξής:
o Λανθασμένα στοιχεία επικοινωνίας των young μελών, χωρίς την ενημέρωση στη Λέσχη, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η επικοινωνία μας μαζί σας.
o Από τα περίπου 300 young μέλη, η παρουσία σε εκδηλώσεις (HORECA, FOOD EXPO, κοπή πίτας, γαστρονομικές αποστολές στην Ελλάδα) περιορίζεται σε περίπου 50 μέλη.
o Στην τελευταία ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου για τη δημιουργία του young ΔΣ και τις εκλογές σας, από τα περίπου 300 young μέλη, παρουσιάστηκαν ακριβώς 12 άτομα.
o Περιορισμένη παρουσία σε Γενικές Συνελεύσεις

Για τους ως άνω λόγους και δεδομένου του ότι:
α. η Λέσχη χρειάζεται ενεργά μέλη και όχι πλήθος μελών και
β. η παρουσία των young μελών είναι απαραίτητη για την επιτυχία του παγκόσμιου συνεδρίου της WACS το 2016,
το ΔΣ αποφάσισε να περάσει σε δεσμευτική επανεξέταση ενδιαφέροντος παραμονής στη λέσχη από τα young μέλη.

Σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως - μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για τις προθέσεις σας ή με επιστολή η οποία θα σταλεί είτε συστημένη με το ταχυδρομείο ή με courier - τους λόγους απουσίας σας από τα κοινά και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την παραμονή σας ή όχι.

Λόγω του ότι τα περισσότερα μέλη απουσιάζουν σε εποχιακή εργασία, το ΔΣ έχει δώσει περίπου 4 μήνες περιθώριο, για να ενημερωθούν όλα τα μέλη και να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να απαντήσουν.

Το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα εξετάσει της απαντήσεις στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα κοινοποιήσει την απόφαση του σε συνάντηση με τα young μέλη και στη συνέχεια θα ζητήσει την έγκριση της πρώτης Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2015.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                              Ο αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας
Μιλτιάδης Καρούμπας                                                        Καρπάτος Παύλος

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

Τα γραφεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα παραμείνουν κλειστά από 3 έως και 28 Αυγούστου 2015. Για επείγοντα θέματα μπορείτε να επικοινωνείτε στα emails   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

 

 
Σελίδα 9 από 31

emag

facebook-icon

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα και τις ανακοινώσεις της λέσχης μας

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα