Chefs Club

YOU ARE HERE: Home ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


Νεα της λέσχης

ΠΡΩΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αθήνα, 08/07/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γαστρονομική Συνάντηση Μεσσηνίας στο ξενοδοχείο Elite City Resort, στην πόλη της Καλαμάτας στις 22 & 23 Ιουνίου 2015, από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Τα μέλη της Λέσχης παρουσίασαν εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες, χρησιμοποιώντας νέα μηχανήματα και τοπικά προϊόντα.
Πραγματοποιήθηκε έκθεση τοπικών προϊόντων όπου οι παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να δείξουν στους παρευρισκόμενους τις καινοτομίες των εταιριών τους.
Τέλος μεγάλη επιτυχία είχε το φιλανθρωπικό δείπνο που παρατέθηκε από τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας, τα έσοδα από το οποίο προσφέρθηκαν στα παιδικά χωριά SOS και στον Παυλή Ηλία.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Καραμπίνη Δημήτρη, τον υπεύθυνο γραφείου Μεσσηνίας Μαύρο Γεώργιο, τον υπεύθυνο γραφείου Αργολίδας Αγγελόπουλο Μιχάλη και τη γραμματέα της Λέσχης Ρέππα Έλενα για τη διοργάνωση της πρώτης Γαστρονομικής Συνάντησης Μεσσηνίας.
Όλα αυτά δε θα ήταν εφικτά χωρίς τις εταιρίες που μας στήριξαν και είμαστε ευγνώμονες για τη συνεργασία και τη στήριξή τους. Σε αλφαβητική σειρά ευχαριστούμε τις εταιρίες:
Agrovim, Αριστον, Bfor, Γιαννίκας, Γιαννακόπουλος (μαναβική), Γκότσης, Electrolux, Elite Hotel, ΗΛΙΣ, Ηλιόπουλος Νίκος (φωτογράφος), Ήχος και Φως, Καραμάνης, Κατσίρας κρεοπωλείο, Λυμπερόπουλος Θεόδωρος (υγραέριο), NET, Οικονομάκος αλλαντοποιία, Papadeas vinegar, Σίτος αρτοποιία, Stella Mare.
Τέλος φυσικά όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την εθελοντική εργασία των μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος που τίμησαν την εκδήλωση:
Καρούμπας Μιλτιάδης (πρόεδρος Λ.Α.Ε.), Αγραφιώτης Βασίλης, Βοναζούντα Ευανθία, Γραβάνης Βαλάντης, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Καλτσά Καλομοίρα, Μάρης Δημήτρης, Μπουρτζουκλής Παναγιώτης, Νίκα Έλσα, Πολίτης Θανάσης, Σάτμαρης Μιχάλης, Τσεμπερλίδης Αλκιβιάδης, Τσικριτσάκη Μαρίνα, Χαλουλάκος Παναγιώτης και Χρονόπουλος Θανάσης.
Η πόλη της Καλαμάτας αποδείχτηκε ένας υπέροχος γαστρονομικός προορισμός και η λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος δεσμεύεται για τη διοργάνωση πολλών ακόμα εκδηλώσεων.

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΣΑΚΩΝΙΚΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

«Φεστιβάλ Μελιτζάzz» 1 έως 5 Ιουλίου στο Λεωνίδιο, με στόχο την εξωστρέφεια της γλυκιάς ΠΟΠ τσακώνικης μελιτζάνας

Το πρώτο πενθήμερο του Ιουλίου στην πρωτεύουσας της Τσακωνιάς, το Λεωνίδιο, πραγματοποιήθηκε για 10η χρονιά το «φεστιβάλ Μελιτζάzz», που διοργανώνει ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνα.

Το φεστιβάλ στοχεύει στην ανάδειξη της ομορφιάς και της ιδιαιτερότητας του Λεωνιδίου και της Τσακωνιάς, με την ακόμα ζωντανή αρχαία δωρική και ελληνική παράδοση, την τσακώνικη διάλεκτο, τον χορό και το τραγούδι και βέβαια την εξωστρέφεια της τσακώνικης μελιτζάνας.

Καλλιτέχνες και βραβευμένοι chef μετέφεραν την ατμόσφαιρα των τόπων τους, συνεισφέροντας στη γιορτή με μουσική, χορό, πολιτισμό και γεύσεις με πολύ ιδιαίτερη jazz αίσθηση που αφήνει στον ουρανίσκο η τσακώνικη μελιτζάνα, είτε μαγειρεμένη, είτε ως γλυκό, στο μοναδικό μουσικογαστρονομικό φεστιβάλ.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συμμετείχε σε αυτή την πολύ μεγάλη εκδήλωση με την πρωτοβουλία των γραφείων της περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο επίτιμος πρόεδρος κύριος Τόλης συντόνισε τις γαστρονομικές παρουσιάσεις μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του μέλους Ηλία Κόκορη.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν δημοσιογράφοι από τον χώρο των τοπικών και εθνικών Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και εκπρόσωποι των τοπικών Φορέων.

 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΜΕΛΩΝ

Ανανεώνουμε το μητρώο μελών μας στο site της Λέσχης. Παρακαλούμε στείλτε μας με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. οποιαδήποτε αλλαγή στα στοιχεία σας, έως την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015.

 

ΓΙΟΡΤΗ ΦΡΑΟΥΛΑΣ

Υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και με πρωτοβουλία του τοπικού γραφείου Ηλείας, πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2015 η γιορτή φράουλας στη Νέα Μανωλαδα Ηλείας.
Στη γιορτή οι τοπικές αρχές του Νομού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος παρόντες ήταν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Καραμπίνης Δημήτριος, ο υπεύθυνος του γραφείου Αρκαδιας Θεοδωροπουλος Θεόδωρος, οι υπεύθυνοι του γραφείου Ηλείας El Shanawany Alla El Din και Παναγιωτακοπουλος Ιωάννης, το επίλεκτο μέλος μας Ναβροζιδης Γιώργος και μια ομάδα από το ξενοδοχείο Aldemar Resort Olympian Village που αποτελείτο από τους: Κονδυλια Τσιωρου , Κλοκιτη Ιωαννα , Παναγιώτης Ναουμ , Σωτήρης Αρμενινης , Δέσποινα Σκουφη , Άγγελος Πλαστουργος. Το ΔΣ της Λέσχης θα ήθελε να εκφράσει τα αθερμά του συγχαρητήρια για την επιτυχημένη δράση.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον κύριο Τσαπάτο, για το χαμό της συζύγου του. 

 

ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ BENELUX

Συμμετοχή με ελληνικό περίπτερο γαστρονομικής προβολής της Ελλάδας σε εκδήλωση του Δήμου Ixelles Βρυξελλών, στο προαύλιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (23.6.2015)

Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο ("Esplanade") του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με πρωτοβουλία του κεντρικού Δήμου Ixelles των Βρυξελλών, εκδήλωση γαστρονομικής, πολιτιστικής και τουριστικής προβολής των 28 κρατών μελών της Ε.Ε., με τίτλο "Les 28 dans votre assiette". Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενης επιτυχημένης αντίστοιχης εκδήλωσης το έτος 2010, και διάρκεσε από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα, συγκεντρώνοντας αρκετές χιλιάδες επισκεπτών, τόσο υπαλλήλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλων ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, όσο και περαστικών που σταμάτησαν για να απολαύσουν γεύσεις από τις συμμετέχουσες χώρες και να συλλέξουν πληροφοριακό και τουριστικό υλικό. Τα εγκαίνια της εκδήλωσης τίμησε με την παρουσία της η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κα Mairead Mc Guiness.
Το Γραφείο μας, όταν ο Δήμος Ixelles μας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να διοργανώσει την εκδήλωση, τον περασμένο Απρίλιο, ζήτησε την συνδρομή του εκ των εδώ εκπροσώπων της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και ιδιοκτήτη γνωστού ποιοτικού ελληνικού εστιατορίου των Βρυξελλών, κ. Μανώλη Μακρυγιαννάκη, ο οποίος, μαζί με την ομάδα του, αλλά και με την συνεργασία γνωστού εδώ εισαγωγικού οίκου ελληνικών κρασιών, καθώς και Έλληνα ζυθοποιού που δραστηριοποιείται και στο Βέλγιο, κάλυψε απολύτως επιτυχημένα την εκδήλωση, προετοιμάζοντας και προσφέροντας στους επισκέπτες του περιπτέρου μας εξαιρετικά γευστικά ελληνικά εδέσματα, με ιδιαίτερη έμφαση στην κρητική γαστρονομία. Εάν κρίνουμε από τον εκπληκτικό –σε σύγκριση με τα υπόλοιπα περίπτερα- όγκο επισκεπτών που ήταν συγκεντρωμένοι στον χώρο μπροστά από το ελληνικό περίπτερο καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, η παρουσία και η εργασία του Έλληνα Chef κάλυψε με απόλυτη ευστοχία το κομμάτι της γαστρονομικής προβολής της χώρας μας στην καρδιά των Βρυξελλών.
Σημειώνουμε επίσης ότι ο υπογράφων διέθεσε πληροφοριακό υλικό, τουριστικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο του διέθεσε το εδρεύον στο Άμστερνταμ Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών, το οποίο συνέλεξαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι επισκέπτες του περιπτέρου μας (ιδιαίτερο ενδιαφέρον εντοπίσαμε σε έντυπα γαστρονομικής προβολής Κρήτης και νησιών Βορείου Αιγαίου, καθώς και τουριστικής προβολής Αθήνας / Αττικής, Κέρκυρας και Μαγνησίας).

Συμπερασματικά, θεωρούμε ότι η εν λόγω δράση, έστω και μεσαίας εμβέλειας, αποτέλεσε επιτυχή ενέργεια προβολής της ελληνικής γαστρονομίας και του τουρισμού σε ένα αρκετά ευρύ βελγικό αλλά και διεθνές κοινό, στο κέντρο των Βρυξελλών και στην καρδιά των ευρωπαϊκών θεσμών.

Ο Προϊστάμενος

Παντελής Γκάσιος
Σύμβουλος ΟΕΥ Α'

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Φωτιάδη για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του, 

 

1Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

1Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

by Chef's Club of Greece

ELITE CITY RESORT 22 & 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015
• 10:00 Καλωσόρισμα
• 10:00 – 12:00 Σεμινάριο: «Εστιατορικές παρασκευές ζαχαροπλαστικής με κρέμες πατισιέ σε βάσεις μπισκουί, κραμπλ και φινανσιέ»
• 12:00 – 14:00 Θερμαινόμενο μπλέντερ – καθημερινές λύσεις και μοντέρνες τεχνικές
• 16:00 – 17:15 «Εισαγωγή στη γευσιγνωσία οίνων», από την οινολόγο γευσιγνώστρια κα. Δαβλέρη Ιωάννα
• 17:30 – 19:00 Μαγειρεύουμε με παραδοσιακά Μεσσηνιακά προϊόντα
• 19:30 Απονομή ευχαριστηρίων σε χορηγούς
• 20:00 Παρουσίαση δράσεων γραφείου Μεσσηνίας
• 20:30- .... Φιλανθρωπική Βραδιά με μενού δημιουργημένο από τα μέλη της εθνικής ομάδας γαστρονομίας - τιμή/άτομο: 12 ευρώ
Ορεκτικό - Τραγανά φύλλα αρωματικών, σύγκλινο Μάνης, ποπ κορν από κινοα και σφαίρες φράουλας στον ορό τους
Κυρίως Πιάτο Φιλέτο κοτόπουλου σε αφρό πορτοκαλιού, baby λαχανικά και τραγανή πατάτα σε λάδι μυρωδικών
Γλυκό Μιλφέιγ πορτοκαλιού με τραγανό φύλλο κρούστας και παγωτό ελιάς
Κρασί Λευκό – Chardonnay κτήματος Γκότση
Κρασί ροζέ – Αυλός κτήματος Γκότση

 

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015
• 10-11:30 Τεχνικές sous vide από το Α έως το Ω
• 12:00 – 13:30 Ομιλία από τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Παρουσίαση του εγχειρήματος GReat Kouzina και των γραφείων της λέσχης στην Ελλάδα και στον κόσμο
• 13:30 – 14:00 Τελετή υπογραφής συνεργασίας με εταιρίες στην Καλαμάτα
• 14:00-14:30 Ευχαριστήρια δώρα σε καλεσμένους
• 17:00 – 18:30 Σεμινάριο «Διακόσμηση γλυκών εστιατορίου»
• 20:30 – Αποχαιρετιστήρια βραδιά και απόδοση σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Street Pasta


ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΕΙΠΝΑ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 2108251401 και 6944508117 ΡΕΠΠΑ ΕΛΕΝΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

elite        electrolux     SOS GR

 

 

 

 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Λόγω έναρξης τουριστικής περιόδου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε στην υποχρέωση Βεβαιώσεις των εργαζομένων που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.
<<Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»
ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007>>
Γι αυτήν την ενημέρωση ο Εξωτερικός συνεργάτης και Σύμβουλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας κ. Χαλουλάκος Παναγιώτης με τους συνεργάτες του ,υπό την Αιγίδα της Λ.Α.Ε διοργανώνουν Σεμινάριο για τις με παροχή της ανάλογης βεβαίωσης από τον ΕΦΕΤ .
Περισσότερες πληροφορίες στο email ή στο τηλ 6937589831 .

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ NERANXI ΣΤΗ ΧΙΜΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή των μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, στη Χιμάρα, όπου συμμετείχαν στην παρουσίαση Ελληνικής Κουζίνας από μαθητές του γαστρονομικού ινστιτούτου NERANXI.
Τα μέλη μας συνεργάστηκαν με περίπου 30 σπουδαστές και παρουσίασαν Ελληνικές συνταγές με θαλασσινά.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Neranxi για την πρόσκληση του και την άψογη συνεργασία.
Το ΔΣ θα ήθελε επίσης να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στην αποστολή των Βοναζούντα Ευανθία, Γραβάνης Βαλάντης, Κατσαρός Ευάγγελος, Μελιδώνης Παναγιώτης, Τάσης Κωνσταντίνος, για την αποδοτική εκπαιδευτική συνεργασία τους με τους σπουδαστές και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά.
Και εις ανώτερα!

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ NERANXI ΣΤΗ ΧΙΜΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή των μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, στη Χιμάρα, όπου συμμετείχαν στην παρουσίαση Ελληνικής Κουζίνας από μαθητές του γαστρονομικού ινστιτούτου NERANXI.
Τα μέλη μας συνεργάστηκαν με περίπου 30 σπουδαστές και παρουσίασαν Ελληνικές συνταγές με θαλασσινά.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Neranxi για την πρόσκληση του και την άψογη συνεργασία.
Το ΔΣ θα ήθελε επίσης να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στην αποστολή των Βοναζούντα Ευανθία, Γραβάνης Βαλάντης, Κατσαρός Ευάγγελος, Μελιδώνης Παναγιώτης, Τάσης Κωνσταντίνος, για την αποδοτική εκπαιδευτική συνεργασία τους με τους σπουδαστές και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά.
Και εις ανώτερα!

 

ΠΡΩΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΕΥΜΑ & ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο 2 Δημοτικό σχολείο Αμαλιάδας με τίτλο «Πρωινό παιδικό γεύμα και μεσογειακή διατροφή».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο το μέλος του ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και περιφερειάρχης Πελοποννήσου κύριος Καραμπινης Δημητριος σε συνεργασία με το γραφείο της Λέσχης στο νομό Ηλείας.

Συμμετείχαν στην εκδήλωση τα μέλη Θεοθωροπουλος Θεόδωρος, Παναγιωτακοπουλος Ιωάννης, και τα μελλοντικά μέλη Κονδύλιά Τσιωρου , Σκούρας Γιώργος , Πλαστουργος Άγγελος , Αρμενίνης Σωτήρης και η διατροφολόγος Χριστακοπουλου Μαρία που είναι μέλος της ένωσης διαιτολόγων-διατροφολογων Ελλάδος.

Το ΔΣ της Λέσχης θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τον κύριο Καραμπίνη για την πρωτοβουλία και διοργάνωση, καθώς και τα μέλη που υποστήριξαν τη δράση για τη συμμετοχή τους και την επαγγελματική συμπεριφορά τους.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

omospondia

 

Αθήνα, 16 Μαΐου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΑΕ)

Η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος διεκδίκησε και κέρδισε το 2012 - με ψήφο υποστήριξης από 85 χώρες – την πραγματοποίηση του Παγκόσμιου Συνεδρίου της WACS (World Association of Chefs Societies) στην Αθήνα το 2016.
Η νέα διοίκηση της WACS, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, αποφάσισε για οικονομικούς λόγους και λόγω των μικρότερων αποστάσεων, να μεταφέρει το συνέδριο στη Θεσσαλονίκη. Η επίσημη ανακοίνωση έφτασε στα γραφεία της ΟΑΕ την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015.
Η ΟΑΕ έχει εκφράσει τις επιφυλάξεις της για την επιτυχία του συνεδρίου εκτός Αθηνών.
Θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις.

Το ΔΣ της ΟΑΕ

 

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το «Χαμόγελο του παιδιού» γιόρτασε τα 20 χρόνια δράσης του σε μία εκδήλωση στις 24, 25 και 26 Απριλίου 2015 το περίπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Εκεί βρισκόταν και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος με τον εκπρόσωπο της στη Βόρεια Ελλάδα, κύριο Τζαγκατζή Αθανάσιο.
Ο κύριος Τζαγκατζής μαγείρεψε με τα παιδιά και τους παρευρισκόμενους, κάνοντας τα παιδικά πρόσωπα να λάμψουν με χαμόγελα.
Το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τον κύριο Τζαγκατζή για την ανθρώπινη, αλλά και επαγγελματική παρουσία του σε αυτή τη φιλανθρωπική δράση.

 

Greek Gourmet Festival in Beijing 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

07/05/2015

Greek Gourmet Festival in Beijing
Με την συνεχή υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας και του Γραφείου ΕΟΤ Κίνας, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Beijing Minzu Hotel, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη της θεματικής προωθητικής εκδήλωσης 'Greek Gourmet Festival' (8/5 -6/6/2015), η οποία διοργανώνεται από τον ταξιδιωτικό όμιλο Beijing Bloom International Travel Service.
Για την εν λόγω προωθητική καμπάνια, η οποία θα διαρκέσει ένα μήνα, έχει προσκληθεί ο Έλληνας Σεφ Άμαντος Χρήστος, ο οποίος κα αναλάβει τη δημιουργία Ελληνικού μενού.
Κάθε μια από τις τέσσερις εβδομάδες κα είναι αφιερωμένη σε διαφορετική θεματική ενότητα, Γαστρονομία, Τουρισμός, Πολιτισμός, Ολυμπιάδα, με παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, διαγωνισμούς και δώρα.

 
Σελίδα 10 από 31

emag

facebook-icon

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα και τις ανακοινώσεις της λέσχης μας

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα