Chefs Club

YOU ARE HERE: Home ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


Νεα της λέσχης

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΕ FOOD EXPO

Αξιότιμα μέλη, 

σας προσκαλούμε σε συνάντηση προγραμματισμού των δράσεων της Λέσχης μας στην έκθεση Food Expo, τη Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 στις 16:00 στη Λέσχη. 

 

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΑΡΧΕΣΤΡΑΤΟΣ

banner chefclub hmeres karieras

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ CHEF & PASTRY CHEF OF THE YEAR

image

 

Οι μεγάλοι  νικητές των διαγωνισμών:
Chef of the Year: Τσεμπερλίδης Άλκης

DSC 5627

 

Pastry Chef of the Year: Αγραφιώτης Βασίλης

DSC 5779

 

Young Chef of the Year: Πανάγος Βάιος

DSC 5503

 

Θα μας εκπροσωπήσουν στους ημιτελικούς Ν. Ευρώπης του παγκοσμίου διαγωνισμού Global Chef, Global Pastry Chef και Hans Bueschkens Young Chefs Challenge στο Sarajevo 16-18 Απριλίου.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Μετά από πολλά χρόνια διαγωνιστικής απουσίας της Ελλάδας από τους παγκόσμιους διαγωνισμούς γαστρονομίας και λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων των Ελλήνων Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών εν' όψη του παγκόσμιου συνεδρίου της WACS στην Αθήνα το 2016, Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος προβαίνει σε πανελλήνιο κάλεσμα στελέχωσης της ομάδας μέσα από διαγωνισμούς που θα πραγματοποιηθούν στην έκθεση Food Expo στην Αθήνα 14-16 Μαρτίου 2015.
Με δυνατό το εθνικό συναίσθημα και την υποχρέωση που αισθανόμαστε να προωθήσουμε ξανά την Ελλάδα διαγωνιστικά, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς είτε είστε μέλη κάποιας λέσχης/ένωσης/συνδέσμου/σωματείου ή όχι, να συμμετέχετε συνειδητοποιημένα στο κάλεσμα αυτό.
Πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site www.chefclub.gr (θα αναρτηθούν στις 22/02/2015).

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά μας συλλυπητήρια στον φίλο, συνάδελφο και μέλος του Δ.Σ. της λέσχης μας Δημήτρη Καραμπίνη, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας. Όσοι θα ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη της, σας ενημερώνουμε ότι η κηδεία θα γίνει τη Τετάρτη 18/02/2015 στις 3μμ, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΗΞΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα Τετάρτη είναι 14 Ιανουαρίου είναι η τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων για τους διαγωνισμούς "Greek Chef of the Year", "Greek Pastry Chef of the Year" και "Greek Young Chef of the Year". Οι αιτήσεις θα περάσουν από επιτροπή αξιολόγησης την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το Σάββατο 17 Ιανουαρίου. Οι διαγωνιζόμενοι όπως προκύψουν θα συναντηθούν με την επιτροπή των διαγωνισμών για διευκρινιστικό σεμινάριο την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 16:00 στη Λέσχη.

Η επιτροπή των διαγωνισμών.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥ

Ίλιον, 12/1/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ένα ξεχωριστό γεύμα από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων- Chef's Club για το Κοινωνικό Συσσίτιο στο Δήμο Ιλίου
Οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου του προγράμματος «ΙΛΙΟΝ ΣΤΗΡΙΞΗ» ευχαριστούν θερμά τη Λέσχη Αρχιμαγείρων- Chef's Club και ειδικότερα τους αρχιμάγειρες κ.κ. Νικόλαο Κουρούπη-Αγάλου, Κατσαρό Βαγγέλη, Σιούτη Σπύρο και Γιαννάκαρο Παναγιώτη, για την εθελοντική εργασία που προσέφεραν την Δευτέρα 5/1/2015 στις Κοινωνικές Δομές, προετοιμάζοντας το γεύμα του Κοινωνικού Συσσιτίου. Οι ωφελούμενοι του Συσσιτίου είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα ξεχωριστό εορταστικό γεύμα, το οποίο περιελάμβανε κυρίως πιάτο, σαλάτα και επιδόρπιο.
Την δράση τίμησαν με την παρουσία τους από το Δήμο Ιλίου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κα. Αλεβίζου Ανδριάνα και η Δ/ντρια Κοινωνικής Υπηρεσίας κα. Παπάζογλου Αναστασία.
Για την επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης οφείλουμε, επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Μιλτιάδη Καρούμπα, ο οποίος έδωσε τη συγκατάθεσή του για να παρευρεθούν οι Αρχιμάγειρες στις Κοινωνικές Δομές. Η ευαισθησία που διακρίνει τον ίδιο αλλά και γενικότερα την Λέσχη Αρχιμαγείρων σε κοινωνικά θέματα είναι γνωστή, μιας και κατά καιρούς στηρίζουν ανάλογες δράσεις.
Τους ευχαριστούμε και πάλι για την σημαντική βοήθειά τους!

 

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΒΡΟΧΙΤΣΑ

Μαγειρέψαμε μαζί με τα παιδιά στο στην Βροχίτσα . Η ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, και συγκεκριμένα ο κ. Καραμπινης Δημήτριος μέλος του Δ.Σ, o k.Ali Elshenawany, o κ. Ροποτός Χρήστος, ο κ. Ρήγας Ιάσονας, κ. Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος και ο βοηθός του κ. Πλαστουργός Άγγελος.
Μοιράσαμε δώρα και πήραμε χαμόγελα από τα παιδιά, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά τους.

IMG 20150111 0015

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ WACS

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θα πραγματοποιήσει διήμερο σεμινάριο πιστοποίησης κριτών της WACS β επιπέδου στις 10 & 11 Ιανουαρίου 2015 στα γραφεία μας (Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη). Το κόστος του σεμιναρίου (ανάλογα με το πλήθος των συμμετεχόντων) ανέρχεται στα 300-500 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε τηλεφωνικά στο 2108251401 (09:00-17:00 έως και την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014). Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Αξιότιμα μέλη, 

σας προσκαλούμε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, στις 16:00 μμ, σε συνάντηση ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ των δράσεων μας για το 8ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας στα πλαίσια της έκθεσης HORECA 2015, στα γραφεία μας Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη (πλησίον της στάσης του μετρό ΑΓ. Ιωάννης). 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της ΛΑΕ

 

Α.Σ. ΑΡΧΕΣΤΡΑΤΟΣ

H Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Αρχέστρατος» έχει συσταθεί στο πλαίσιο της πρότασης χρηματοδότησης - «Τοπικών Σχεδίων για την απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», Άξονας προτεραιότητας 08: «Διευκόλυνση της απασχόλησης στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου» - για την εκτέλεση και υλοποίηση της πράξης «Ανάδειξη Ελληνικού Γαστρονομικού Πολιτισμού».
Στρατηγικός στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να προετοιμάσει το έδαφος για την ανάπτυξη και τη διάδοση νέων τρόπων για την εφαρμογή πολιτικών στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών, υποστηρικτικών υπηρεσιών, αλλά και της απασχόλησης προκειμένου να εξασφαλισθεί η δημιουργία θέσεων απασχόλησης για ανέργους στους δυναμικούς κλάδους του εμπορίου παραδοσιακών προϊόντων, της εστίασης και της γαστρονομικής επιχειρηματικότητας.
Μέλη της Α.Σ. ΑΡΧΕΣΤΡΑΤΟΣ είναι:
ΤΑΛΑΝΤΟΝ Α.Ε.  Συντονιστής (www.talanton.gr)

Η ΤΑΛΑΝΤΟΝ είναι Ανώνυμη Εταιρία που απευθύνεται στις Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, το Δημόσιο Τομέα, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις Επιχειρήσεις τους, παρέχοντας υπηρεσίες Συμβούλου σε θέματα οργάνωσης management και marketing.
Ιδρύθηκε το 1990 από ανώτατα Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών και στη σημερινή της μορφή λειτουργεί από το 1996.

- ΠΟΕΣΕ (www.poese.gr)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, εκπροσωπεί περίπου 150.000 επιχειρήσεις, είναι η μεγαλύτερη Κλαδική Ομοσπονδία και στις επιχειρήσεις του Κλάδου απασχολούνται περίπου 400.000 εργαζόμενοι και 300.000 μέλη οικογενειών.
Σκοποί της Ομοσπονδίας είναι η διεκδίκηση, διαφύλαξη, μελέτη και προαγωγή των κοινών οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης και συναφών επαγγελματιών, στο πλαίσιο πάντοτε της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

- ΕΣΤΙΑ  (www.estia-org.gr)

H «EΣΤΙΑ» - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία, δημιουργήθηκε το 2008 και λειτουργεί ως ανεξάρτητο όργανο, με στόχο την προώθηση του Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού. Συνιδρυτές της ΕΣΤΙΑ είναι φορείς οι οποίοι εκπροσωπούν το σύνολο του κλάδου Τροφίμων και Ποτών.

- ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  (www.chefclub.gr)

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας, είναι μια επαγγελματική και μη συνδικαλιστική Λέσχη. Ιδρύθηκε το 1992 με σκοπό τη στήριξη της Ελληνικής γαστρονομίας, τη διάδοση της παραδοσιακής γαστρονομίας, την αναβάθμιση του επαγγέλματος του Αρχιμάγειρα και του Αρχιζαχαροπλάστη, καθώς και τη στήριξη και αναβάθμιση των εκπαιδευτικών σχολών τουριστικών επαγγελμάτων. Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας αριθμεί 890 μέλη.

- ΚΕΚ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ (www.eoppep.gr)

Το Κ.Ε.Κ. «Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ» λειτουργεί με την μορφή της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας κατάρτισης, συμβουλευτικής και δια βίου μάθησης. Η εταιρεία σχεδιάζει, αναπτύσσει, εφαρμόζει, υλοποιεί ενέργειες, με ίδια μέσα και με κυρίαρχο στόχο την προώθηση στην αγορά εργασίας του άνεργου εργατικού δυναμικού και τη διατήρηση της απασχολησιμότητας των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο αυτό η ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ έχει αναλάβει μια σειρά ενεργειών που αφορούν την Δικτύωση, την Δημοσιότητα και ευαισθητοποίηση: Ειδικές δράσεις Διάδοσης – διάχυσης των δράσεων του έργου και Πληροφορική συμβουλευτική υποστήριξη ανέργων για την προώθηση τους στην απασχόληση. Για την υλοποίηση των παραπάνω δράσεων προκυρήσει τις θέσεις που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Λόγω έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θα ακυρωθεί το σεμινάριο "Διατροφή και Σύγχρονος τρόπος ζωής" και θα μεταφερθεί στον Γ κύκλο σεμιναρίων.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση,

Το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος  

 

 

Β ΚΥΚΛΟΣ GOURMET CLUB SEMINARS

GOURMET CLUB SEMINARS
By CHEF'S CLUB OF GREECE

hat

 

 

Β ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ


1. ΤΡΙΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00
ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ ΚΡΕΑΤΩΝ

Εισηγητές:

Δραμαλιώτης Αλέξανδρος  - μέλος της ΛΑΕ, έχει εργαστεί σε ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια. Σημείο σταθμός στην καριέρα του ήταν τα χρόνια που εργάστηκε ως chef του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ανέλαβε εστιατόρια και κάρτες εστιατορίων στην Αθήνα και στην επαρχία, αλλά εργάστηκε και ως καθηγητής της μαγειρικής τέχνης. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως σύμβουλος εστιατορίων.

ΔΡΑΜΑΛΙΩΤΗΣ

Καφαλούκος Βασίλης – μέλος της ΛΑΕ έχει εργαστεί σε πολλά βραβευμένα εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει αναλάβει τις κάρτες πολλών εστιατορίων και έχει δουλέψει με πολλές διεθνείς κουζίνες. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως chef με μεγαλύτερη κλήση στην ελληνική δημιουργική κουζίνα.

ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ

Θεματολογία:
Είδη μαρινάδας
Ιδιότητες μαριναρίσματος
Θερμοκρασία κρέατος μαριναρίσματος
Τρόπος μαριναρίσματος
Ιδιότητες υλικών μαριναρίσματος
Χρόνος μαριναρίσματος
Παρουσίαση συνταγών:
Χοιρινός λαιμός μαριναρισμένος σε χυμό ανανά και μέλι
Kofte αρνιού με charmoula
Skewers κοτόπουλο μαριναρισμένα σε γιαούρτι και garam masala
Κοτόπουλο tai μαριναρισμένο σε γάλα καρύδας και lime
Picanha black angus καπνισμένη με bourbon wood και bbq rub

 

2. ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00
ΡΥΖΙ, ΓΗ & ΘΑΛΑΣΣΑ
Εισηγητές:
Γραμματικόπουλος Γιώργος – Ο Πατρινός executive chef έχει 20ετή προϋπηρεσία σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και έχει υπάρξει καθηγητής σε σχολές μαγειρικής. Τα τελευταία 7 χρόνια προσανατολίστηκε στη μεγάλη του αγάπη, τη δημιουργική Ελληνική κουζίνα, παρακολουθώντας σεμινάρια στο εξωτερικό, αλλά και με πολύ προσωπική δουλειά, αναβαθμίζοντας καθημερινά τα πιάτα του. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι ο chef δύο ξενοδοχείων του ομίλου Best Western.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μαργαρίτης Βασίλης – Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Με καταγωγή από τα Γιάννενα στην πολυετή πορεία του στο χώρο της μαγειρικής συνδύασε την απλότητα των παραδοσιακών συνταγών και των αρωμάτων των βιολογικών προϊόντων με τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, catering και έχει επίσης εργαστεί επί σειρά ετών ως καθηγητής της μαγειρικής τέχνης.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Τάσης Κωνσταντίνος - Τακτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, είναι στο επάγγελμα από το 1988 και έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, κατασκηνώσεις και τηλεοπτικές παρουσιάσεις. Σήμερα είναι ex. chef στο εστιατόριο της Νομικής σχολής στο Κολωνάκι.

ΤΑΣΗΣ

Ψωμόπουλος Σταύρος - Την μαγειρική τέχνη την συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς.
Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Μετά το τέλος των σπουδών είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και άλλες επιχειρήσεις επισιτισμού. Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ελληνική μεσογειακή.

ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

Θεματολογία:
Παρουσίαση συνταγών:
Ριζότο μανιταριών με ταλιατέλες κολοκυθιού και φύτρες σκόρδου
Αχινός με κρέμα ρυζιού και αφρό μοσχολέμονου
Πέρλες ρυζιού με τσάτνεϊ σύκου και καπνιστή μελιτζάνα
Αραντσίνι με καπνιστό Μετσόβου και λάδι μέντας
Γλυκές μπουκιές ρυζιού με κρόκο Κοζάνης και σιρόπι με αφέψημα μαύρου τσαγιού με ιβίσκο

 

Τιμή σεμιναρίων:

• Για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος – 15 ευρώ/σεμινάριο
• Για μη μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος – 25 ευρώ/σεμινάριο
• Για μη μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ανέργους – 15 ευρώ/σεμινάριο
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 30 άτομα.


Θα διατηρηθεί σειρά προτεραιότητας . Η θέση θεωρείται κρατημένη εφόσον έχει γίνει προκράτηση στη γραμματεία στο 2108251401 και στη συνέχεια κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ALPHA BANK, ΙΒΑΝ: GR35 0140 1130 1130 0232 0002925 και αιτιολογία κατάθεσης «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία της Λέσχης στο 2108251401 καθημερινά 09:00-17:00.


ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Uncle Ben

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ACTA 18/12/2014

ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ EXECUTIVE CHEF ,EXECUTIVE PASTRY CHEF, COOK CHEF, PASTRY CHEF KAI COMMIS CHEF
THN ΠΕΜΠΤΗ 18/12/2014

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 στις 12.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί κύκλος εξετάσεων για πιστοποίηση του τίτλου του :

«Πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας» - "Certified Executive Chef (CEC)".
«Πιστοποιημένος Αρχιζαχαροπλάστης » - "Certified Executive Pastry Chef (CEPC)".

«Πιστοποιημένος Μάγειρας Certified Cook Chef (CCC)» (Μόνο θεωρία)
«Πιστοποιημένος Ζαχαροπλάστης» - Certified Pastry Chef – CPC (Μόνο θεωρία)

«Πιστοποιημένος βοηθός μάγειρα» - Certified Commis Chef - CCCh
Στο Πανελλήνιο Κέντρο Γαστρονομίας επί της Λ. Βουλιαγμένης 171 Δάφνη .

Παρακαλώ όπως αποστείλατε τις αιτήσεις σας για την συμμετοχή σας (μπορείτε να τις βρείτε στο site μας http://www.chefclub.gr/images/stories/files/poistopoiisis/AITISI_YPOPSIFIOU_GIA_TI_SYMMETOXI_STIS_EKSETASIS_PISTOPOIISIS_TIS_ACTA__3.pdf) με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έως τις 09/12/2014. Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία της Λέσχης 2108251401 (ωράριο λειτουργίας 09:00-17:00).

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΤΖΕΝΤΑ 2ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΑΕ

omospondia

2o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΘΗΝΑ 22 & 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ATZENTA ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ
• Καταγραφή συνέδρων , παραλαβή φακέλου και ταυτότητας
• Καλωσόρισμα από την Διοικούσα επιτροπή
• Μήνυμα από τον Πρόεδρο
• Εκλογή Προεδρείου Γενικής συνέλευσης .
• Απαρτία συνεδρίου. Σύμφωνα με το άρθρο 16 του καταστατικού της Ο.Α.Ε χρειάζεται το ½ τουλάχιστον των αντιπροσώπων των οικονομικά τακτοποιημένων Λεσχών.
• Όλες οι αποφάσεις ψηφίζονται από τους συνέδρους σύμφωνα με το καταστατικό και τον τρόπο που θα υποδείξει το Προεδρείο της Γ.Σ.

Α' Μέρος Συνεδρίου

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
1. Οικονομικός και διαχειριστικός απολογισμός χρήσης της διοίκησης από τον Μάρτιο του 2008 έως τον Φεβρουάριο του 2013 ( Ανάγνωση του πρακτικού της εξελεγκτικής επιτροπής )
2. Οικονομικός και διαχειριστικός απολογισμός χρήσης της διοικούσας επιτροπής (από τον Φεβρουάριο του 2013 έως τον Νοέμβριο του 2014 ( Ανάγνωση του πρακτικού της εξελεγκτικής επιτροπής )
3. Παρουσίαση του έργου της απερχόμενης διοίκησης και της διοικούσας επιτροπής
4. Εξέλιξη διαδικασίας του συνεδρίου της WACS και παρουσίαση σύμβασης με ARTION
5. Θέμα χρήσης του Άρθρου 8 του καταστατικού της Ο.Α.Ε. για διαγραφή μελών που δεν έχουν τακτοποιηθεί ταμειακά προς την Ο.Α.Ε.
6. Θέμα , τρόπου αποπληρωμής του χρέους των Λεσχών απέναντι στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας.
7. Θέμα , αλλαγής άρθρου του καταστατικού της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος (επιτρέπεται να ψηφίζουν και τα junior μελη της) χωρίς ενημέρωση των υπολοίπων Λεσχών και τ της Ο.Α.Ε. με αποτέλεσμα την άνιση μεταβολή της αναλογίας των αντιπροσώπων.
8. Θέμα κατάθεσης πλήρους επικαιροποιημένου φακέλου από όλες τις λέσχες μέλη , προς την γραμματεία της Ο.Α.Ε. αποτελούμενο από:
• Καταστατικό
• Μητρώο μελών ( από εκλογές 2011 και μητρώο 2014)
• Πρακτικά τελευταίας γενικής συνέλευσης
• Πρακτικό εκλογών του 2014 με στοιχεία των εκλογικών αντιπροσώπων
9. Θέμα, αυθαίρετης απόφασης , της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσων και Κυκλάδων για μη τήρηση της διαδικασίας διεξαγωγής των εκλογών , σύμφωνα με την απόφαση της ΟΑΕ , που τήρησαν όλες οι Λέσχες μέλη της Ο.Α.Ε.
10. Ανάγνωση από τον Γραμματέα Του Προεδρείου της Γενικής συνέλευσης των αποφάσεων που εψήφισαν οι σύνεδροι και κατακύρωση αυτών .
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΓΕΥΜΑ
Β' Μέρος Συνεδρίου
11. Προτάσεις προς συζήτηση από τις Λέσχες μέλη ( να γραφούν οι προτάσεις που μας έχουν αποσταλεί )
12. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
13. Υποβολή υποψηφιοτήτων
14. Ανακοινώσεις από τους υποψήφιους
ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014
• 11.00 – 12.30 ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
• Ανακοίνωση αποτελεσμάτων
• Εκλογή σώματος νέου Διοικητικού συμβουλίου
• 1ο Δ.Σ.
ΛΗΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΟΑΕ 2014

 
Σελίδα 10 από 30

emag

facebook-icon

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα και τις ανακοινώσεις της λέσχης μας

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα