Chefs Club

YOU ARE HERE: Home ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


Νεα της λέσχης

ΓΙΟΡΤΗ ΦΡΑΟΥΛΑΣ

Υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και με πρωτοβουλία του τοπικού γραφείου Ηλείας, πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2015 η γιορτή φράουλας στη Νέα Μανωλαδα Ηλείας.
Στη γιορτή οι τοπικές αρχές του Νομού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος παρόντες ήταν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Καραμπίνης Δημήτριος, ο υπεύθυνος του γραφείου Αρκαδιας Θεοδωροπουλος Θεόδωρος, οι υπεύθυνοι του γραφείου Ηλείας El Shanawany Alla El Din και Παναγιωτακοπουλος Ιωάννης, το επίλεκτο μέλος μας Ναβροζιδης Γιώργος και μια ομάδα από το ξενοδοχείο Aldemar Resort Olympian Village που αποτελείτο από τους: Κονδυλια Τσιωρου , Κλοκιτη Ιωαννα , Παναγιώτης Ναουμ , Σωτήρης Αρμενινης , Δέσποινα Σκουφη , Άγγελος Πλαστουργος. Το ΔΣ της Λέσχης θα ήθελε να εκφράσει τα αθερμά του συγχαρητήρια για την επιτυχημένη δράση.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον κύριο Τσαπάτο, για το χαμό της συζύγου του. 

 

ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ BENELUX

Συμμετοχή με ελληνικό περίπτερο γαστρονομικής προβολής της Ελλάδας σε εκδήλωση του Δήμου Ixelles Βρυξελλών, στο προαύλιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (23.6.2015)

Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο ("Esplanade") του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με πρωτοβουλία του κεντρικού Δήμου Ixelles των Βρυξελλών, εκδήλωση γαστρονομικής, πολιτιστικής και τουριστικής προβολής των 28 κρατών μελών της Ε.Ε., με τίτλο "Les 28 dans votre assiette". Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενης επιτυχημένης αντίστοιχης εκδήλωσης το έτος 2010, και διάρκεσε από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα, συγκεντρώνοντας αρκετές χιλιάδες επισκεπτών, τόσο υπαλλήλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άλλων ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, όσο και περαστικών που σταμάτησαν για να απολαύσουν γεύσεις από τις συμμετέχουσες χώρες και να συλλέξουν πληροφοριακό και τουριστικό υλικό. Τα εγκαίνια της εκδήλωσης τίμησε με την παρουσία της η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κα Mairead Mc Guiness.
Το Γραφείο μας, όταν ο Δήμος Ixelles μας γνωστοποίησε την πρόθεσή του να διοργανώσει την εκδήλωση, τον περασμένο Απρίλιο, ζήτησε την συνδρομή του εκ των εδώ εκπροσώπων της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και ιδιοκτήτη γνωστού ποιοτικού ελληνικού εστιατορίου των Βρυξελλών, κ. Μανώλη Μακρυγιαννάκη, ο οποίος, μαζί με την ομάδα του, αλλά και με την συνεργασία γνωστού εδώ εισαγωγικού οίκου ελληνικών κρασιών, καθώς και Έλληνα ζυθοποιού που δραστηριοποιείται και στο Βέλγιο, κάλυψε απολύτως επιτυχημένα την εκδήλωση, προετοιμάζοντας και προσφέροντας στους επισκέπτες του περιπτέρου μας εξαιρετικά γευστικά ελληνικά εδέσματα, με ιδιαίτερη έμφαση στην κρητική γαστρονομία. Εάν κρίνουμε από τον εκπληκτικό –σε σύγκριση με τα υπόλοιπα περίπτερα- όγκο επισκεπτών που ήταν συγκεντρωμένοι στον χώρο μπροστά από το ελληνικό περίπτερο καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, η παρουσία και η εργασία του Έλληνα Chef κάλυψε με απόλυτη ευστοχία το κομμάτι της γαστρονομικής προβολής της χώρας μας στην καρδιά των Βρυξελλών.
Σημειώνουμε επίσης ότι ο υπογράφων διέθεσε πληροφοριακό υλικό, τουριστικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο του διέθεσε το εδρεύον στο Άμστερνταμ Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών, το οποίο συνέλεξαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι επισκέπτες του περιπτέρου μας (ιδιαίτερο ενδιαφέρον εντοπίσαμε σε έντυπα γαστρονομικής προβολής Κρήτης και νησιών Βορείου Αιγαίου, καθώς και τουριστικής προβολής Αθήνας / Αττικής, Κέρκυρας και Μαγνησίας).

Συμπερασματικά, θεωρούμε ότι η εν λόγω δράση, έστω και μεσαίας εμβέλειας, αποτέλεσε επιτυχή ενέργεια προβολής της ελληνικής γαστρονομίας και του τουρισμού σε ένα αρκετά ευρύ βελγικό αλλά και διεθνές κοινό, στο κέντρο των Βρυξελλών και στην καρδιά των ευρωπαϊκών θεσμών.

Ο Προϊστάμενος

Παντελής Γκάσιος
Σύμβουλος ΟΕΥ Α'

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Φωτιάδη για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του, 

 

1Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

1Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

by Chef's Club of Greece

ELITE CITY RESORT 22 & 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015
• 10:00 Καλωσόρισμα
• 10:00 – 12:00 Σεμινάριο: «Εστιατορικές παρασκευές ζαχαροπλαστικής με κρέμες πατισιέ σε βάσεις μπισκουί, κραμπλ και φινανσιέ»
• 12:00 – 14:00 Θερμαινόμενο μπλέντερ – καθημερινές λύσεις και μοντέρνες τεχνικές
• 16:00 – 17:15 «Εισαγωγή στη γευσιγνωσία οίνων», από την οινολόγο γευσιγνώστρια κα. Δαβλέρη Ιωάννα
• 17:30 – 19:00 Μαγειρεύουμε με παραδοσιακά Μεσσηνιακά προϊόντα
• 19:30 Απονομή ευχαριστηρίων σε χορηγούς
• 20:00 Παρουσίαση δράσεων γραφείου Μεσσηνίας
• 20:30- .... Φιλανθρωπική Βραδιά με μενού δημιουργημένο από τα μέλη της εθνικής ομάδας γαστρονομίας - τιμή/άτομο: 12 ευρώ
Ορεκτικό - Τραγανά φύλλα αρωματικών, σύγκλινο Μάνης, ποπ κορν από κινοα και σφαίρες φράουλας στον ορό τους
Κυρίως Πιάτο Φιλέτο κοτόπουλου σε αφρό πορτοκαλιού, baby λαχανικά και τραγανή πατάτα σε λάδι μυρωδικών
Γλυκό Μιλφέιγ πορτοκαλιού με τραγανό φύλλο κρούστας και παγωτό ελιάς
Κρασί Λευκό – Chardonnay κτήματος Γκότση
Κρασί ροζέ – Αυλός κτήματος Γκότση

 

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015
• 10-11:30 Τεχνικές sous vide από το Α έως το Ω
• 12:00 – 13:30 Ομιλία από τον πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Παρουσίαση του εγχειρήματος GReat Kouzina και των γραφείων της λέσχης στην Ελλάδα και στον κόσμο
• 13:30 – 14:00 Τελετή υπογραφής συνεργασίας με εταιρίες στην Καλαμάτα
• 14:00-14:30 Ευχαριστήρια δώρα σε καλεσμένους
• 17:00 – 18:30 Σεμινάριο «Διακόσμηση γλυκών εστιατορίου»
• 20:30 – Αποχαιρετιστήρια βραδιά και απόδοση σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στο Street Pasta


ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΔΕΙΠΝΑ: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 2108251401 και 6944508117 ΡΕΠΠΑ ΕΛΕΝΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

elite        electrolux     SOS GR

 

 

 

 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΡΧΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Λόγω έναρξης τουριστικής περιόδου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε στην υποχρέωση Βεβαιώσεις των εργαζομένων που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.
<<Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»
ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007>>
Γι αυτήν την ενημέρωση ο Εξωτερικός συνεργάτης και Σύμβουλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας κ. Χαλουλάκος Παναγιώτης με τους συνεργάτες του ,υπό την Αιγίδα της Λ.Α.Ε διοργανώνουν Σεμινάριο για τις με παροχή της ανάλογης βεβαίωσης από τον ΕΦΕΤ .
Περισσότερες πληροφορίες στο email ή στο τηλ 6937589831 .

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ NERANXI ΣΤΗ ΧΙΜΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή των μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, στη Χιμάρα, όπου συμμετείχαν στην παρουσίαση Ελληνικής Κουζίνας από μαθητές του γαστρονομικού ινστιτούτου NERANXI.
Τα μέλη μας συνεργάστηκαν με περίπου 30 σπουδαστές και παρουσίασαν Ελληνικές συνταγές με θαλασσινά.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Neranxi για την πρόσκληση του και την άψογη συνεργασία.
Το ΔΣ θα ήθελε επίσης να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στην αποστολή των Βοναζούντα Ευανθία, Γραβάνης Βαλάντης, Κατσαρός Ευάγγελος, Μελιδώνης Παναγιώτης, Τάσης Κωνσταντίνος, για την αποδοτική εκπαιδευτική συνεργασία τους με τους σπουδαστές και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά.
Και εις ανώτερα!

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ NERANXI ΣΤΗ ΧΙΜΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποστολή των μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, στη Χιμάρα, όπου συμμετείχαν στην παρουσίαση Ελληνικής Κουζίνας από μαθητές του γαστρονομικού ινστιτούτου NERANXI.
Τα μέλη μας συνεργάστηκαν με περίπου 30 σπουδαστές και παρουσίασαν Ελληνικές συνταγές με θαλασσινά.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Neranxi για την πρόσκληση του και την άψογη συνεργασία.
Το ΔΣ θα ήθελε επίσης να εκφράσει τα συγχαρητήρια του στην αποστολή των Βοναζούντα Ευανθία, Γραβάνης Βαλάντης, Κατσαρός Ευάγγελος, Μελιδώνης Παναγιώτης, Τάσης Κωνσταντίνος, για την αποδοτική εκπαιδευτική συνεργασία τους με τους σπουδαστές και για την επαγγελματική τους συμπεριφορά.
Και εις ανώτερα!

 

ΠΡΩΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΕΥΜΑ & ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο 2 Δημοτικό σχολείο Αμαλιάδας με τίτλο «Πρωινό παιδικό γεύμα και μεσογειακή διατροφή».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο το μέλος του ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και περιφερειάρχης Πελοποννήσου κύριος Καραμπινης Δημητριος σε συνεργασία με το γραφείο της Λέσχης στο νομό Ηλείας.

Συμμετείχαν στην εκδήλωση τα μέλη Θεοθωροπουλος Θεόδωρος, Παναγιωτακοπουλος Ιωάννης, και τα μελλοντικά μέλη Κονδύλιά Τσιωρου , Σκούρας Γιώργος , Πλαστουργος Άγγελος , Αρμενίνης Σωτήρης και η διατροφολόγος Χριστακοπουλου Μαρία που είναι μέλος της ένωσης διαιτολόγων-διατροφολογων Ελλάδος.

Το ΔΣ της Λέσχης θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τον κύριο Καραμπίνη για την πρωτοβουλία και διοργάνωση, καθώς και τα μέλη που υποστήριξαν τη δράση για τη συμμετοχή τους και την επαγγελματική συμπεριφορά τους.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

omospondia

 

Αθήνα, 16 Μαΐου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΑΕ)

Η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος διεκδίκησε και κέρδισε το 2012 - με ψήφο υποστήριξης από 85 χώρες – την πραγματοποίηση του Παγκόσμιου Συνεδρίου της WACS (World Association of Chefs Societies) στην Αθήνα το 2016.
Η νέα διοίκηση της WACS, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, αποφάσισε για οικονομικούς λόγους και λόγω των μικρότερων αποστάσεων, να μεταφέρει το συνέδριο στη Θεσσαλονίκη. Η επίσημη ανακοίνωση έφτασε στα γραφεία της ΟΑΕ την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015.
Η ΟΑΕ έχει εκφράσει τις επιφυλάξεις της για την επιτυχία του συνεδρίου εκτός Αθηνών.
Θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις.

Το ΔΣ της ΟΑΕ

 

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το «Χαμόγελο του παιδιού» γιόρτασε τα 20 χρόνια δράσης του σε μία εκδήλωση στις 24, 25 και 26 Απριλίου 2015 το περίπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Εκεί βρισκόταν και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος με τον εκπρόσωπο της στη Βόρεια Ελλάδα, κύριο Τζαγκατζή Αθανάσιο.
Ο κύριος Τζαγκατζής μαγείρεψε με τα παιδιά και τους παρευρισκόμενους, κάνοντας τα παιδικά πρόσωπα να λάμψουν με χαμόγελα.
Το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τον κύριο Τζαγκατζή για την ανθρώπινη, αλλά και επαγγελματική παρουσία του σε αυτή τη φιλανθρωπική δράση.

 

Greek Gourmet Festival in Beijing 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

07/05/2015

Greek Gourmet Festival in Beijing
Με την συνεχή υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας και του Γραφείου ΕΟΤ Κίνας, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Beijing Minzu Hotel, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνουμε την έναρξη της θεματικής προωθητικής εκδήλωσης 'Greek Gourmet Festival' (8/5 -6/6/2015), η οποία διοργανώνεται από τον ταξιδιωτικό όμιλο Beijing Bloom International Travel Service.
Για την εν λόγω προωθητική καμπάνια, η οποία θα διαρκέσει ένα μήνα, έχει προσκληθεί ο Έλληνας Σεφ Άμαντος Χρήστος, ο οποίος κα αναλάβει τη δημιουργία Ελληνικού μενού.
Κάθε μια από τις τέσσερις εβδομάδες κα είναι αφιερωμένη σε διαφορετική θεματική ενότητα, Γαστρονομία, Τουρισμός, Πολιτισμός, Ολυμπιάδα, με παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, διαγωνισμούς και δώρα.

 

Μεγάλη γιορτή ρουμελιώτικης κουζίνας στο Γαλαξίδι υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

07 Μαΐου 2015

Μεγάλη γιορτή ρουμελιώτικης κουζίνας στο Γαλαξίδι υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Ο υπεύθυνος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Φθιώτιδας και Βοιωτίας κύριος Μπαϊράμης Λευτέρης, καθηγητής του ΟΤΕΚ Γαλαξιδίου, βοήθησε στη διοργάνωση της δράσης, θέτοντάς την υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση τοπικών εδεσμάτων από τους σπουδαστές της σχολής και τοπικών προϊόντων από ντόπιους παραγωγούς. Επιπρόσθετα εντυπωσίασε ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε από ντόπιους ερασιτέχνες λάτρεις της μαγειρικής τέχνης, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε τέσσερις κατηγορίες: πίτες, κρεατικά, θαλασσινά και γλυκά.
Την εκδήλωση στήριξαν τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος:
Κριτική επιτροπή των διαγωνισμών:
Βοναζούντα Εύα (πιστοποιημένη κριτής της WACS), Γραβάνης Βαλάντης (πιστοποιημένος κριτής της WACS), Συκολογιαννάκης Μάνος (πιστοποιημένος κριτής της WACS)
Με τη βοήθεια των συναδέλφων τους:
Βλάχος Θεόδωρος, Καμανάς Κωνσταντίνος, Χαλουλάκος Παναγιώτης, Χατζής Αλέξανδρος
Παρουσίαση εκθεμάτων καραμέλας από τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας:
Αγραφιώτης Βασίλης, Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος, Κασκούτας Αλέξανδρος
Η young chef Τσικριτσάκη Μαρίνα και ο Χαλουλάκος Παναγιώτης
Το ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος συγχαίρει την αποστολή για την επαγγελματική τους παρουσία και την άψογη εμφάνιση.

 

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ Ν. ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ GLOBAL PASTRY CHEF

Αθήνα, 21/04/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ Ν. ΕΥΡΩΠΗΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ GLOBAL PASTRY CHEF

20150418 210251

Η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, συμμετείχε στους ημιτελικούς Ν. Ευρώπης για τον παγκόσμιο διαγωνισμό Global Chef και Global Pastry Chef που πραγματοποιήθηκαν στο Sarajevo 16-18 Απριλίου 2015.

Η αποστολή αποτελείτο από τους διαγωνιζόμενους Αγραφιώτης Βασίλης (χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής-μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος), Τσεμπερλίδης Αλκιβιάδης (έπαινος στο διαγωνισμό μαγειρικής-μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος), τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων κ. Καρούμπα Μιλτιάδη, τα μέλη του ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κυρίους Ζησόπουλος Αναστάσιος, Πρωτοψάλτης Αναστάσιος, Καρπάτος Παύλος, τον πιστοποιημένο κριτή της WACS κύριο Τόλη Αναστάσιο, ο οποίος συμμετείχε ανάμεσα στους κριτές της κριτικής επιτροπής και τη manager της Εθνικής Ομάδας Γαστρονομίας κυρία Ρέππα Έλενα.

Ο νικητής του διαγωνισμού ex. Pastry chef Αγραφιώτης Βασίλης, θα εκπροσωπήσει τη Νότια Ευρώπη στον παγκόσμιο διαγωνισμό για τον Global Pastry Chef το 2016.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή το χορηγό των διαγωνιζομένων ELECTROLUX Ελλάδος και τον Country Manager της Electrolux Professional για την εμπιστοσύνη και συμπαράσταση που έδειξαν στην Ελληνική συμμετοχή.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Avenue 93 για την ευγενική χορηγία των διαγωνιστικών στολών της αποστολής.

 

 

 

GLOBAL CHEF & GLOBAL PASTRY CHEF ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

GLOBAL CHEF CHALLENGEimage

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στους Αγραφιώτη Βασίλη και Τσεμπερλίδη Αλκιβιάδη, που εκπροσωπούν την Ελλάδα στους ημιτελικούς Νοτίου Ευρώπης του Παγκόσμιου διαγωνισμού Global Chef (συμμετέχει ο Τσεμπερλίδης Αλκιβιάδης στις 17/04/2014) και Global Pastry Chef (συμμετέχει ο Αγραφιώτης Βασίλης στις 18/04/2014), που θα πραγματοποιηθεί στο Sarajevo. Ο νικητής σε κάθε κατηγορία θα συμμετέχει στους τελικούς που θα γίνουν το 2016. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον κύριο Πάρτσο και την Electrolux Ελλάδος, για την ευγενική τους υποστήριξη.

 
Σελίδα 11 από 32

emag

facebook-icon

newsletter-image

 

 

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα