Chefs Club

YOU ARE HERE: Home ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ


Νεα της λέσχης

ΝΕΟ ΔΣ Λ.Α.Ε. - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

νεο δσ

 

Το νέο Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ήρθε σε σώμα την Τρίτη 18 Απριλίου:
Πρόεδρος - Μίλτος Καρούμπας
Α αντιπρόεδρος - Τάσος Πρωτοψάλτης
Β αντιπρόεδρος - Τάσος Ζησόπουλος
Γεν. Γραμματέας - Έκτορας Ιωάννου
Ταμίας - Βασίλης Μαργαρίτης
Αναπληρωτής Γεν. Γραμ. - Κωνσταντίνος Τάσης
Αναπληρωτής Ταμίας - Βασίλης Αγραφιώτης
Έφορος - Νίκος Κουρούπης Αγάλου
Υπεύθυνος αξιολόγησης - Παύλος Καρπάτος
Πολλές ευχές για καλή και δημιουργική θητεία!

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι εκλογές για ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ολοκληρώθηκαν, αναδεικνύοντας το νέο ΔΣ:
1. Καρούμπας Μιλτιάδης με 94 ψήφους
2. Πρωτοψάλτης Αναστάσιος με 80 ψήφους
3. Ζησόπουλος Αναστάσιος με 67 ψήφους
4. Ιωάννου Έκτωρας με 43 ψήφους
5. Τάσης Κωνσταντίνος με 43 ψήφους
6. Μαργαρίτης Βασίλειος με 41 ψήφους
7. Κουρούπης Αγάλου Νίκος με 38 ψήφους
8. Αγραφιώτης Βασίλης με 31 ψήφους
9. Καρπάτος Παύλος με 30 ψήφους
Αναπληρωματικοί:
1. Δραμαλιώτης Αλέξανδρος με 29 ψήφους
2. Καραμπίνης Δημήτριος με 26 ψήφους
3. Κοντογιώργης Παναγιώτης με 25 ψήφους
4. Μάρης Δημήτρης με 25 ψήφους
5. Μπακοδήμος Θωμάς με 23 ψήφους
6. Φλεσιόπουλος Βασίλης με 22 ψήφους
7. Παρθένης Βησσαρίωνας με 21 ψήφους
8. Μανίκας Ιωάννης με 19 ψήφους
9. Μουζής Βασίλης με 16 ψήφους
10. Παπαδόπουλος Δημήτρης με 16 ψήφους
11. Καλτσά Καλομοίρα με 15 ψήφους
12. Μελιδώνης Παναγιώτης με 15 ψήφους
13. Νίκα Έλσα με 15 ψήφους
14. Βλάχος Θεόδωρος με 10 ψήφους
15. Κακλής Ιωάννης με 7 ψήφους
16. Λάθουρας Γεώργιος με 6 ψήφους
Για την ελεγκτική επιτροπή:
1. Ζαφείρη Αργυρώ με 55 ψήφους
2. Καρπούζης Αντώνης με 52 ψήφους
3. Κατσαρός Ευάγγελος με 39 ψήφους
4. Λεβενιώτης Δημήτρης με 31 ψήφους
Ευχαριστούμε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής κυρίους Κυπραίος Σταμάτης, Ευθυμιάδης Χρήστος και Κοντός Παναγιώτης.

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Πολλές οι δράσεις της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος τις τελευταίες μέρες:
• Ο πρόεδρος κύριος Καρούμπας, εκπροσωπεί τη χώρα μας γαστρονομικά, όντας κριτής στο "Culinary Hospitality Salon" στο Λίβανο, ανάμεσα σε chef από όλο τον κόσμο.
• Άλλη μία διεθνής δράση από τα μέλη του παραρτήματος της Γερμανίας, οι οποίοι παρουσίασαν Ελληνική Γαστρονομία -κατόπιν προσκλήσεως του Γενικού Προξενείου Ελλάδος στο Ντύσελντορφ- στο 1ο WirtschaftsForum που πραγματοποιήθηκε στις 31.3.2017 με τίτλο Premium- und Bio-Lebensmittel aus Griechenland: Warum es sich lohnt! στο Haus der Universitat στο Ντύσσελντορφ.
• Τα μέλη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συμμετείχαν με τριήμερες γαστρονομικές δράσεις και σεμινάρια στην Πάτρα, στην έκθεση WESTIA 2017.
• Τα μέλη της Περιφέρειας Ηπείρου παρουσίασαν το «Ελληνικό πρωινό της Πρέβεζας» στο Margarona Royal Hotel στην Πρέβεζα
• Τα μέλη του γραφείου Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, συμμετείχαν στην Ημερίδα «Τρώω Υγιεινά – Ζω καλά!»
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συνεχίζει το έργο της, με προώθηση της Ελληνικής γαστρονομίας και προϊόντων ΠΑΝΤΟΥ!
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για την εθελοντική τους εργασία!!!

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Αξιότιμα μέλη, αύριο Κυριακή 9 Απριλίου, είναι οι εκλογές για ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Οι εκλογές θα λάβουν χώρα από τις 11:00 έως τις 16:00. Για να μπορέσετε να ψηφίσετε θα πρέπει να έχετε πληρωμένες τις οικονομικές σας υποχρεώσεις για τα τελευταία δύο χρόνια. Επίσης παρακαλείστε να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ

Στο Τhe Nai Harn στο Phuket στην Ταϋλάνδη βρέθηκε ο chef Γιώργος Παναγιωτίδης, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, από 6 έως 25 Ιανουαρίου 2017, προβάλλοντας καθημερινά την Ελληνική γαστρονομία μέσα από τα πιάτα του.
Δημιουργώντας signature dishes για το Μεσογειακό εστιατόριο του ξενοδοχείου rock salt, αλλά και διοργανώνοντας Ελληνικές βραδιές, εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τις γεύσεις του.
Χρησιμοποιώντας καθαρά Ελληνικά προϊόντα, προσαρμόζοντας τις συνταγές του στις γαστρονομικές απαιτήσεις και με ιδιαίτερο στήσιμο, ο Chef κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις!

 

ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 23/03/2017
Αξιότιμα μέλη,

Σε συνέχεια της τελευταίας επιστολής, στις 21 Μαρτίου 2017, σχετικά με αλλαγή της ημερομηνίας των εκλογών, σας ενημερώνουμε ότι:

Κατόπιν αντιρρήσεως αρκετών μελών για την αλλαγή της ημερομηνίας και σεβόμενοι την άποψή τους, οι εκλογές για νέο ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θα πραγματοποιηθούν -όπως ορίστηκε στη Γενική Συνέλευση- στις 9 Απριλίου 2017 από τις 11:00 έως τις 16:00.

Είναι προτεραιότητα για όλους να διατηρηθεί το πνεύμα ομόνοιας, αγάπης και συναδελφικού σεβασμού, ώστε να συνεχισθεί να προάγεται το έργο μας, όπως τόσα χρόνια.

Υπενθυμίζουμε τέλος ότι, δυνατότητα να ψηφίσουν έχουν τα επίλεκτα και τα τακτικά μέλη που είναι οικονομικά εντάξει, καθώς και τα επίτιμα μέλη. Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, όπως ορίστηκε από τη Γενική συνέλευση είναι οι κύριοι Κυπραίος Σταμάτης, Ευθυμιάδης Χρήστος και Κοντός Παναγιώτης. Εάν κάποιο τακτικό μέλος επιθυμεί να βάλει υποψηφιότητα για το ΔΣ θα πρέπει να το δηλώσει εγγράφως είτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή με επιστολή στη λέσχη έως τις 31 Μαρτίου, όπου και βγαίνουν οι εκλογικοί κατάλογοι.

Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής,

Σταμάτης Κυπραίος

 

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2017

Αξιότιμα μέλη,

Κατόπιν αιτήματος πολλών συναδέλφων, οι οποίοι θα αναχωρήσουν για εποχιακή εργασία/σαιζόν εκτός Αθηνών, σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα πραγματοποιηθούν Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 από 10:00 – 18:00, στα γραφεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Όσα μέλη διαφωνούν με την αλλαγή της ημερομηνίας, παρακαλούνται να στείλουν εγγράφως επιστολή έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017. Εφόσον το πλήθος των επιστολών υπερβαίνει το 50% των παριστάμενων, οικονομικά εντάξει, επίλεκτων, τακτικών και επίτιμων μελών που παρευρέθησαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν όπως έχει οριστεί στη Γενική Συνέλευση.

Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές, έως και το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 12:00, εγγράφως στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής,

Σταμάτης Κυπραίος

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ - FOOD EXPO

Αθήνα, 10/03/2017
Αξιότιμα μέλη,

Σε συνέχεια της Γενικής συνελεύσεως που έγινε χθες, σας ενημερώνουμε ότι:

1. Η κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθεί στη Food Expo, την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 17:00
2. Οι εκλογές για νέο ΔΣ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 16:00. Δυνατότητα να ψηφίσουν έχουν τα επίλεκτα και τα τακτικά μέλη που είναι οικονομικά εντάξει, καθώς και τα επίτιμα μέλη. Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, όπως ορίστηκε από τη Γενική συνέλευση είναι οι κύριοι Κυπραίος Σταμάτης, Ευθυμιάδης Χρήστος και Κοντός Παναγιώτης. Εάν κάποιο τακτικό μέλος επιθυμεί να βάλει υποψηφιότητα για το ΔΣ θα πρέπει να το δηλώσει εγγράφως είτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή με επιστολή στη λέσχη έως τις 31 Μαρτίου, όπου και βγαίνουν οι εκλογικοί κατάλογοι.
3. Το πρόγραμμα παρουσιάσεων στην έκθεση Food Expo είναι το εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
11:00 – 12:30
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ CHEF
13:00 – 14:30
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
15:00 – 16:30
ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ CHEF
17:00 – 18:30
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
11:00 – 12:30
ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

13:00 – 14:30
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

15:00 – 16:30
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

17:00 – 18:30
ΟΙ CHEF ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΞΕΝΟΙ CHEF

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
11:00 – 12:30
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ
13:00 – 14:30
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

15:00 – 16:30
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ – ΠΑΝΕΛ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

17:00 – 18:00
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Όποιος επιθυμεί να αναλάβει μία παρουσίαση, μπορεί να το δηλώσει μέχρι τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ WORLD TROPHY & CAKE DESIGNERS ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί ανάδειξης της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό της FIPGC τον Οκτώβριο 2017, στη Host Fierra στο Μιλάνο, ανάμεσα σε 40 χώρες. Οι νικητές του διαγωνισμού που θα μας εκπροσωπήσουν είναι: Αγραφιώτης Βασίλης (PASTILLAGE SCULPTURE & ICE CREAM COMPETITION), Κοκκινίδης Παναγιώτης (CHOCOLATE & PRALINE SCULPTURE COMPETITION) , Μαρκεζίνης Θεόδοτος (CAKE DESIGNERS) , Παπαδόπουλος Κωσταντίνος (SUGAR SCULPTURE & MODERN CAKE). Χρυσός χορηγός του διαγωνισμού η εταιρεία Optima Pastry καλύπτοντας όλη την γκάμα των απαιτήσεων με μοναδικής ποιότητας προϊόντα. Κριτές του διαγωνισμού Ζησόπουλος Τάσος (διαπιστευμένος κριτής ζαχαροπλαστικήςτης Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WORLDCHEFS), Πρωτοψάλτης Τάσος (διαπιστευμένος κριτής ζαχαροπλαστικήςτης Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WORLDCHEFS), Emmanuel Hamon (διεθνούς φήμης chocolatier) και Gian Paolo Panizzolo (διεθνούς φήμης cake designer artist). Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Federazzione Internationale Pasticeria Gelateria Cioccolateria, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και της διοργανώτριας εταιρίας της έκθεσης ΑΡΤΟΖΑ, FORUM AE.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΟΖΑ

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής είναι πραγματικότητα! Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην ΑΡΤΟΖΑ ο τελικός που θα δημιουργήσει την ομάδα εκπροσώπησης στον παγκόσμιο διαγωνισμό της FIPGC στο Μιλάνο, όπου η Ελλάδα θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε 40 εθνικές ομάδες από 5 Ηπείρους!
09:00 CAKE DESIGNERS COMPETITION
12:00 CHOCOLATE & PRALINE SCULPTURE COMPETITION
16:00 SUGAR SCULPTURE & MODERN CAKE COMPETITION
Κανονισμοί του διαγωνισμού στο site της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος!
Χρυσός χορηγός του διαγωνισμού OPTIMA PASTRY
See you at ARTOZA!!!

 

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΕΤΗΣΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

1 16832409 10212564940067207 2047065742056655224 n

Την ετήσια κοπή της πίτας πραγματοποίησαν τα τοπικά γραφεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος της περιφέρειας Ηπείρου.
Το γεγονός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο μουσείο Αργυροτεχνίας στα Ιωάννινα. Οι οικοδεσπότες κύριοι Τόλης Τάσος (υπεύθυνος περιφέρειας Ηπείρου & επίτιμος πρόεδρος Λ.Α.Ε), Βρετός Αθανάσιος (γραφείο Πρεβέζης), Δότσιος Αδαμάντιος (γραφείο Ιωαννίνων), Ιωάννου Έκτωρας (γραφείο Θεσπρωτίας) και Μανίκας Ιωάννης (γραφείο Άρτας), υποδέχτηκαν τους προσκεκλημένους ανάμεσα στους οποίους τοπικοί φορείς και επιχειρηματίες, πολιτιστικοί σύλλογοι καθώς και φίλοι από όλη την Ήπειρο. Μεγάλη τιμή μας ήταν και η συμμετοχή μελών της νεοσύστατης Λέσχης Αρχιμαγείρων Μακεδονίας Θράκης Μέγας Αλέξανδρος.
Να συγχαρούμε όλα τα μέλη που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, αλλά ιδιαίτερα τον κύριο Τόλη ο οποίος με την αγάπη στον τόπο του έχει καταφέρει να ενώσει γαστρονομικά όλη την περιφέρεια Ηπείρου!

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΕ YOUNG ΜΕΛΗ

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2017

Αγαπητά young μέλη,

Με μεγάλη μας λύπη παρατηρούμε σε ένα μεγάλο ποσοστό των μελών μας μείωση της προσέλευσης σε Γενικές Συνελεύσεις, αποχή από τις δράσεις μας, από τις εκλογές σας, από το ΔΣ των young chefs, καθώς και ανεκπλήρωτες οικονομικές υποχρεώσεις.

Το πλήθος των young chefs μελών έφτασε αισίως τα 420 μέλη, με αποτέλεσμα η αποχή σας να είναι ακόμα πιο έντονη.

Η κατηγορία των young chef δημιουργήθηκε από τη Γενική Συνέλευση για να δώσει τη δυνατότητα σε νέους επαγγελματίες να συμμετέχουν στα κοινά δρώμενα της λέσχης, δίνοντας τους την ευκαιρία να εργαστούν δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να σας στείλουμε επιστολή, ώστε να μάθουμε τους λόγους για τους οποίους απέχετε από τις δράσεις μας.

Σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε εγγράφως έως τις 31 Ιανουαρίου 2017, στέλνοντας μας επίσης ένα ανανεωμένο βιογραφικό σας.

Σας ενημερώνουμε ότι στη συνέχεια θα προβούμε στα εξής:
• Στην κατηγορία Young chefs, θα παραμείνουν τα ενεργά μέλη ή τα μέλη τα οποία απέχουν δικαιολογημένα, με ηλικία έως 25 ετών, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
• Δημιουργία κατηγορίας δόκιμων μελών, στην οποία θα ενταχθούν όσα μέλη απαντήσουν στην επιστολή, είναι άνω των 25 ετών και συνεχίζουν να μην έχουν τα απαραίτητα προσόντα για να αναβαθμιστούν στην κατηγορία των επίλεκτων μελών.
• Διαγραφή των young chef μελών που απουσιάζουν αδικαιολόγητα από τα κοινά και δεν απαντήσουν στην επιστολή. Τα μέλη αυτά θα διαγραφούν από τις λίστες μελών μας, τους απαγορεύεται η χρήση της επίσημης μπλούζας της Λέσχης και του μεταλλίου, καθώς και η οποιαδήποτε χρήση του ονόματος ή λογοτύπων που αφορούν τη Λέσχη.

Η επιστολή αυτή στάλθηκε σε όλα μας τα μέλη. Αν προσωπικά δεν ισχύουν τα παραπάνω για εσάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Με εκτίμηση,
Τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι αιτήσεις για νέα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος θα γίνονται δεκτές έως τις 20 Ιανουαρίου 2017. Μπορείτε να βρείτε την αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο site μας http://www.chefclub.gr/el/component/content/article/425 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ HORECA 2017

Αθήνα, 10/01/2017

Αγαπητά μέλη, χθες πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση με θέμα τον προγραμματισμό των δράσεών μας στην έκθεση HORECA 2017.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε είναι:
HOtel REstaurant CAtering & Michelin Stars
by Chef's Club of Greece in
HORECA 2017

Συγκεκριμένα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
HOtel by Chef's Club of Greece

FOOD COST (all inclusive, όχι all inclusive, μικρού μεγέθους) -  θεωρητικό, διαφάνειες - 45 λεπτά
Εξοπλισμός (ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ) - θεωρεία & μαγειρική - 45 λεπτά
Πρωινό με κοστολόγιο για διάφορα είδη ξενοδοχείου - θεωρεία & μαγειρική - 1 1/2 ώρα
Ειδικά μενού - πάνελ ομιλητών & μαγειρική - 1 1/2 ώρα
Διαχείριση & λειτουργία κουζίνας - πάνελ ομιλητών - 45 λεπτά
Συνέργειες με άλλα τμήματα & εργασιακές σχέσεις - πάνελ ομιλητών - 45 λεπτά

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
REstaurant by Chef's Club of Greece

Δημιουργία μενού σύνθεση, food cost, τιμή πώλησης - θεωρεία & μαγειρική - 1 1/2 ώρα
Εξοπλισμός κουζίνας εστιατορίου μηχανήματα, εργαλεία, σέρβις - θεωρεία & επίδειξη - 45 λεπτά
Νέα τεχνολογία & παραγγελίες - θεωρεία & επίδειξη - 45 λεπτά
Εστιατόρια ξενοδοχείων - θεωρεία & μαγειρική - 45 λεπτά
Ελληνική ταβέρνα by Chef's Club of Greece - μαγειρική - 45 λεπτά
Street food by Chef's Club of Greece - μαγειρική - 45 λεπτά
Κρασί - παρουσίαση - 45 λεπτά
Νέες τάσεις στα εστιατόρια - μαγειρική - 45 λεπτά

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
"Ο δρόμος προς τα αστέρια Michelin" by Chef's Club of Greece

Παρουσίαση συνταγών από Chef που εργάζονται σε εστιατόρια με Michelin
Διακόσμηση αίθουσας, tableware και νέα προϊόντα
Ανάγκες στον εξοπλισμό της κουζίνας
Συστήματα διαχείρισης πελατών και παραγγελιοληψία
Δημιουργία λίστας κρασιών
Δυνατότητα αύξησης γαστροτουρισμού –πάνελ ομιλητών με προσκεκλημένους από τους αρμόδιους κλάδους

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
CAtering by Chef's Club of Greece
Εξοπλισμός (ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ) - παρουσίαση - 45 λεπτά
Catering εκδηλώσεων - θεωρία & μαγειρική - 1 1/2 ώρα
Βιομηχανικό Catering - θεωρία & μαγειρική - 1 1/2 ώρα
Αεροπορικό catering - θεωρία & μαγειρική - 1 1/2 ώρα
HACCP & διάγραμμα ροής παραγωγής σύγχρονου catering - θεωρία - 45 λεπτά

Σας παρακαλούμε, έως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, να μας απαντήσετε εάν επιθυμείτε να αναλάβετε την παρουσίαση σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες ή και κάποια πρότασή σας για προσθήκη θεματολογίας στα παραπάνω.

Φυσικά, μπορείτε να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε να συμμετέχετε βοηθητικά στις δράσεις μας, καθώς και τις ημέρες που σας επιτρέπει το πρόγραμμά σας.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας
Μιλτιάδης Καρούμπας                 Βασίλειος Μαργαρίτης

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ HORECA 2017

Αγαπητά μέλη, σας υπενθυμίζουμε τη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2017 στις 15:30, με σκοπό των προγραμματισμό των δράσεων της Λέσχης μας στην έκθεση HORECA. Φέτος δημιουργούμε HOtel REstaurant CAtering & Michelin Stars by Chef's Club of Greece in HORECA 2017

 
Σελίδα 5 από 31

emag

facebook-icon

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα και τις ανακοινώσεις της λέσχης μας

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα