Chefs Club



«Σεμινάριο Αυθεντικής Ιταλικής Πίτσας»


Η Academia Pizzaioli και ο chef Angelo Genovese παρουσιάζουν ένα demo σεμινάριο που αφορά σε όλους τους επαγγελματίες.

Ημερομηνία:

  • Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 16:00 – 20:00

Κόστος σεμιναρίου:

  • 30 ευρώ για επαγγελματίες
  • 20 ευρώ για μέλη της λέσχης και σπουδαστές

Τοποθεσία:

Εγκαταστάσεις Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη (150 μέτρα από τη στάση μετρό Αγ. Ιωάννης)

Θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν:

  • Ζυμωτήρια και άνοιγμα ζύμης
  • Pizza classica (συνταγή με αλεύρι εκλεκτής ποιότητας το οποίο δημιουργεί μια ελαστική και ισορροπημένη ζύμη. Ιδανικό για ωρίμανση μέτριας διάρκειας)
  • Pizza in pala alla romana ( συνταγή με εξαιρετικής ποιότητας ελαφριά, εύπεπτη και τραγανή ζύμη. Αποτελεί παραδοσιακή τεχνική για ζύμη πίτσας στη Ρώμη)
  • Πέταγμα της ζύμης στον αέρα και στόλισμα με ποικιλία ποιοτικών ιταλικών προϊόντων
  • Φούρνισμα- Γευστικές δοκιμές

Κράτηση θέσεων:

Για προκράτηση θέσεων επικοινωνήστε είτε στο 2108251401 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή inbox στο https://www.facebook.com/chefsclubofgreece/

Οι θέσεις συμμετεχόντων είναι περιορισμένες και η κράτηση επιβεβαιώνεται με κατάθεση στο λογαριασμό:

ALPHA BANK
GR35 0140 1130 1130 0232 000 2925
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Με αιτιολογία «ΣΕΜ1 ΕΠΙΘΕΤΟ»

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

pizza

 

 

emag

facebook-icon

newsletter-image

 

 

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα