Chefs Club



«VEGAN & ΩΜΟΦΑΓΙΑ»

Οι Chef του λάιμ bistro Ντέμη Γεωργίου & Άλκηστις Αλεξανδράτου, μας μυούν στον κόσμο του βιγκανισμού και της ωμοφαγίας.

Ημερομηνία:
Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 11:00 – 17:30

Κόστος σεμιναρίου:

  • 45 ευρώ για επαγγελματίες
  • 35 ευρώ για μέλη της λέσχης και σπουδαστές

Τοποθεσία:
Εγκαταστάσεις Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη (150 μέτρα από τη στάση μετρό Αγ. Ιωάννης)

Θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν:
Vegan:

  • Επιλογή κατάλληλων υλικών ως υποκατάστατα και υγιεινές επιλογές
  • Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα για μια ολοκληρωμένη ισορροπημένη vegan
  • διατροφή (ασβέστιο, σίδηρος, πρωτεΐνη και πολλά άλλα)
  • Δημιουργία γευμάτων και μενού, συμπεριλαμβανομένων συνταγών για πρωινά, γεύματα, δείπνο και βίγκαν γλυκά 

Ωμοφαγία:

  • Κατανόηση ωμοφαγικής διατροφής
  • Δημιουργία γευμάτων και μενού, συμπεριλαμβανομένων συνταγών για πρωινά, γεύματα, δείπνο και ωμοφαγικά γλυκά
  • Τυροκομικά υποκατάστατα, αφύγρανση και ζυμώσεις με προβιοτικά

Κράτηση θέσεων:
Για προκράτηση θέσεων επικοινωνήστε είτε στο 2108251401 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή inbox στο https://www.facebook.com/chefsclubofgreece/

Οι θέσεις συμμετεχόντων είναι περιορισμένες και η κράτηση επιβεβαιώνεται με κατάθεση στο λογαριασμό:
ALPHA BANK
GR35 0140 1130 1130 0232 000 2925
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Με αιτιολογία «ΣΕΜ4 ΕΠΙΘΕΤΟ»

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.


vegan seminar

 

emag

facebook-icon

newsletter-image

 

 

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα