Chefs Club



Νεα της λέσχης

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

There are no translations available.

1 38928883 10217514362149835 2437650354322538496 n

 

Το γραφείο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στη Σάμο, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τοπικό φεστιβάλ «Ο τουρισμός συναντά την παραγωγή της Σάμου» που πραγματοποιήθηκε 10 – 12 Αυγούστου 2018 στη Σάμο.
Εκεί ανέλαβαν την παρουσίαση συνταγών με μούστο, με σκοπό την προώθηση του Σαμιώτικου κρασιού, την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων.
Ο υπεύθυνος τους γραφείου μας στη Σάμο, ex. Chef Βαγγέλης Μπιλιμπάς παρουσίασε χταπόδι sous vide σε ώσμωση με μούστο, σβησμένο με γλυκό Σαμιώτικο κρασί, βυθισμένο σε σάλτσα από πετιμέζι, καπνισμένο με ξύλο άγριας κερασιάς και σερβιρισμένο με πέρλες μούστου, παλαιωμένου ξυδιού και μελιού.
Το τακτικό μέλος, ex. Chef Ασλάνης Παντερλής, παρουσίασε δημιουργικό ραβανί, αρωματισμένο με αρμπαρόριζα και τζίντζερ και εμπλουτισμένο με λευκή κρέμα μούστου, αφρό γλυκού κρασιού Samos Anthemis και φιλέ αμυγδάλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος Τάσος Πρωτοψάλτης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος Μίλτος Καρούμπας, οι οποίοι μίλησαν για τα τοπικά προϊόντα και τα πλεονεκτήματα χρήσης τους.

 

7ο ΑΡΤΟΣ ΟΙΝΟΣ ΕΛΑΙΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2018

There are no translations available.

1 DSC 7056-Custom

 

Τα μέλη του γραφείου Καλαμάτας συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία στην 7η Έκθεση "Αρτος - Οίνος - Ελαιον" που πραγματοποιήθηκε 3 &4 Αυγούστου 2018 στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας.
Εκεί τα μέλη μας Αγγελόπουλος Μιχάλης και Σουρίλας Μιχάλης, σε συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς, μαγείρεψαν τοπικά εδέσματα και παρουσίασαν τις προτάσεις τους στους παρευρισκόμενους. Μαζί με τα μέλη μας και ο υπό ένταξη σεφ Μαρίνος Κουμουνδούρος τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή του.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι εις ένδειξη πένθους για το αδικοχαμένο μέλος μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειάς του, τόσο οι σεφ όσο και η κυρία Ντίνα Νικολάου φόρεσαν μαύρο περιβραχιόνιο και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ θέλουν να συγχαρούν τα μέλη μας για τον επαγγελματισμό τους και την έμπρακτη στήριξη της τοπικής γαστρονομίας και της προώθησης των τοπικών προϊόντων.

 

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 2018

There are no translations available.

1 37660269 10217271289002989 2664201199057633280 n

 

Ανάμεσα στις καλοκαιρινές μας δράσεις και η συμμετοχή μας στο 2ο Συμπόσιο Γαστρονομίας στο Θεσπρωτικό Λάκκας Σουλίου 21-22 Ιουλίου 2018.
Τα μέλη της Λέσχης των γραφείων Ηπείρου, υπό το συντονισμό του υπευθύνου και επίτιμου προέδρου κυρίου Τάσου Τόλη πραγματοποίησαν μία ξεχωριστή επίδειξη αρτοποιημάτων και παρασκευασμάτων, τιμώντας τις παραδοσιακές τεχνικές και παρουσιάζοντας ταυτόχρονα νέες τάσεις.
Επίσης τα μέλη της Λέσχης λειτούργησαν ως μέλη της κριτικής επιτροπής τοπικού διαγωνισμού μαγειρικής.
Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν παραδοσιακά ψωμιά, πίτες, τηγανίτες και άλλα τοπικά εδέσματα, να δουν παλαιά σκεύη, τεχνικές παρασκευής παραδοσιακών ειδών ψωμιού, ξινόγαλου αλλά και την αναβίωση εθίμων γύρω από την τάβλα του φαγητού και του ποτού.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδίας τον κύριο Τόλη για την πρωτοβουλία του συμμετοχής στο Συμπόσιο Γαστρονομίας που γίνεται πλέον θεσμός στην Ήπειρο, να συγχαρούν όλα τα μέλη για την αξιόλογη παρουσία τους και τέλος να ευχαριστήσουν τον κύριο Στέλιο Δίγκα, μέλος του ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας που μας τίμησε με την παρουσία του.

 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

There are no translations available.

1 37705103 10216434049026840 4304519109992775680 n

 

Υπό τη γαστρονομική αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος τέθηκε το 1ο Φεστιβάλ Κεφαλλονίτικης Γαστρονομίας και Οίνου το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ληξούρι στις 19 & 20 Ιουλίου 2018.
Εκεί ο πρόεδρος Τάσος Πρωτοψάλτης, ο έφορος Νίκος Κουρούπης Αγάλου, ο υπεύθυνος του γραφείου Κεφαλλονιάς Μαχαίρας Χρήστος και το τακτικό μέλος Αλέξανδρος Δραμαλιώτης παρουσίασαν τις προτάσεις τους για τα τοπικά προϊόντα μέσα από το προτεινόμενο μενού τους:
1) Ceviche με λαβράκι, Chili, κρίταμο και εσπεριδοειδή.
2) Σαλάτα κινόα με πρέντζα κ σούπα από γιαούρτι
3) Ριζότο verde με τσιπούρα
4) Κορώνα κατσικάκι με κρουστά μυρωδικών γεμιστή
5) Παγωτό με μάντολα
Τα πιάτα εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους τόσο γευστικά όσο και οπτικά. Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, οι chef είχαν τη χαρά να συμμετέχουν ως κριτική επιτροπή σε έναν τοπικό διαγωνισμό σε κρεατόπιτες.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική παρουσίαση και την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

 

ΚΕΡΝΑΜΕ ΗΠΕΙΡΟ 2018

There are no translations available.

40684923 2500549793504834 2261642581647556608 n

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η συμμετοχή των γραφείων της Ηπείρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου με τίτλο "Κερνάμε Ήπειρο".
Τα μέλη μας υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου γραφείου Πρέβεζας κυρίου Θανάση Βρεττού, συμμετείχαν στην Πρέβεζα 24-26 Αυγούστου και στην Άρτα 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου, τιμώντας και αναδεικνύοντας τα τοπικά προϊόντα, με σεβασμό στις παραδοσιακές συνταγές.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την κυρία Φούκη από την Περιφέρεια Ηπείρου για την άψογη συνεργασία, μέσα από την οποία αναδεικνύεται η τοπική γαστρονομία.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ θέλουν να συγχαρούν ιδιαίτερα τον κύριο Βρεττό για την ακούραστη συμμετοχή του στα τοπικά γαστρονομικά δρώμενα, καθώς και όλα τα μέλη μας που συμμετείχαν στις δράσεις αυτές.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως αξίζουν στον επίτιμο πρόεδρο και υπεύθυνο περιφέρειας Ηπείρου κύριο Τόλη Τάσο, χάρη στο όραμα του οποίου και τις συντονισμένες προσπάθειες του, το όνομα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος έχει ταυτιστεί με τα γαστρονομικά δρώμενα της περιοχής, θέτοντας τις βάσεις για ακόμα πιο αποδοτική συνεργασία.

 

1η ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

There are no translations available.

1 37647004 1788751551200534 7958611542365175808 n

 

Στην 1η Γιορτή Ανάδειξης & Προώθησης Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Αμφιλοχίας, συμμετείχαν τα μέλη της ΛΑΕ.
Την Κυριακή 22 Ιουλίου η κεντρική πλατεία της Αμφιλοχίας γέμισε με Π.Ο.Π. τυριά και γαλακτοκομικά Αμφιλοχίας και τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων δημιούργησαν μοναδικές προτάσεις προβάλλοντας τα προϊόντα αυτά.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της λέσχης θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον υπεύθυνο του γραφείου Αγρινίου & Αμφιλοχίας κύριο Θωμά Μπακοδήμο για την πρωτοβουλία και την εξαιρετική του προσπάθεια προβολής των τοπικών προϊόντων.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης φυσικά συνέβαλαν ο υπεύθυνος Αιτωλοακαρνανίας κύριος Γιάννης Μπαλωμένος, τα επίλεκτα μέλη Έφη Νόιφελτ και Παναγιώτη Κόκλα και η Νατάσσα Λιαρού, την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο της Αμφιλοχίας και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Αμφιλοχίας κύριο Γιώργο Λιάπη για την πρόσκληση και δεσμευόμαστε να βρισκόμαστε δίπλα σε τόσο αξιόλογες εκδηλώσεις όποτε μας ζητηθεί.

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2018

There are no translations available.

Αγαπητά μέλη, σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία της λέσχης θα παραμείνουν κλειστά τον Αύγουστο. 

 

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ITQI

There are no translations available.

36330915 10217057735864294 2161020671952420864 n

 

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το International Taste & Quality Institute – iTQi για την παράδοση των βραβείων ποιότητας στις Ελληνικές εταιρείες παρευρέθηκαν τα μέλη της Λέσχης και κριτές του ITQI κύριοι Τάσος Πρωτοψάλτης, Τάσος Ζησόπουλος και Τάσος Τόλης.
Ο πρόεδρος Τάσος Πρωτοψάλτης ευχαρίστησε τους managing directors του ITQI κυρίους Eric de Spoelberch και Laurent van Wassenhove, καθώς και τον σύμβουλο του ITQI κύριο Παπαντωνόπουλο Γιώργο και συνεχάρη τους εκπροσώπους των εταιρειών για τη μεγάλη αυτή διάκριση που κέρδισαν, η οποία δίνει υπεραξία στο προϊόν τους.
Ο πρόεδρος τόνισε ότι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος έχει μακροχρόνια συνεργασία με το ITQI και συμμετέχει με Έλληνες σεφ κάθε χρόνο στις αξιολογήσεις. Φέτος, δεδομένου του ότι η Ελλάδα ήταν τιμώμενη χώρα, αυξήθηκε ο αριθμός των chef που στάλθηκαν από την Ελλάδα, φτάνοντας στους 6, ενώ στο σύνολο υπάρχουν 90 σεφ από όλη την Ευρώπη, ανάμεσα στους οποίους πολλά γνωστά διεθνή ονόματα.
Στη συνέχεια μαζί με τον κύριο Ανδρέα Γιαννόπουλο (οινοχόος κριτής του ITQI) παρέδωσαν τα βραβεία στους εκπροσώπους των εταιρειών.

 

ΠΑΡΓΙΝΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ 2018

There are no translations available.

Στο Παργινό Συμπόσιο 2018 συμμετείχαν τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριοι Τάσος Πρωτοψάλτης (πρόεδρος ΛΑΕ), Μϊλτος Καρούμπας (πρόεδρος ΟΑΕ), Χατζής Μιχάλης, Βρεττός Θανάσης (υπευθυνος γραφείου Πρεβέζης) και Δότσιος Αδαμάντιος (υπεύθυνος γραφείου Άρτας).
Μια διοργάνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Πάργας που αναδεικνύει τις τοπικές γεύσεις και τα τοπικά προϊόντα. Φέτος όλη η γιορτή συνδυάστηκε με τα γυρίσματα του γνωστού reality "Bachelor" που παίζεται στις Σκανδιναβικές χώρες, παραγωγή μάλιστα της "΅Warner Bros"!
Το φετινό συμπόσιο Πάργας σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας Chef's Club και Δήμο Πάργας τα είχε όλα! Μοναδικές σπεσιαλιτέ με ψάρι, Ηπειρώτικες πίτες ακόμη και Cocktail με εσπεριδοειδή της περιοχής! Οι εκατοντάδες Τουρίστες δοκίμασαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις ιδιαίτερες γεύσεις από μεγάλους σεφ ήπιαν κρασί και χόρεψαν μέχρι και συρτάκι!
Παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ.Αλέκος Καχριμάνης , ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Στράτος Ιωάννου , ο βουλευτής κ.Στέργιος Γιαννάκης και ο δήμαρχος Πάργας κ.Αντώνης Νάστας.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στον ex. Chef Μιχάλη Χατζή, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της γαστρονομικής διοργάνωσης του συμποσίου!
Πηγή: vickysview.gr
http://www.vickysview.gr/articles/show/pargino-sumposio-kai-gurismata-bachelor-se-mia-gastronomikh-giorth-254

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΗΜΟ ΠΑΡΓΑΣ

There are no translations available.

Συνεχίζοντας το έργο χαρτογράφησης και προώθησης της Ελληνικής γαστρονομίας, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος υπογράφει πρωτόκολλο συνεργασίας με το Δήμο Πάργας.

Στο Παργινό Συμπόσιο 2018, παρευρέθηκαν στις 31 Μαΐου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος Μίλτος Καρούμπας και ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος Τάσος Πρωτοψάλτης, καλεσμένοι του τοπικού συλλόγου εστιατόρων και του δήμου Πάργας.

Εκεί, στα γραφεία του Δήμου ο πρόεδρος κύριος Πρωτοψάλτης υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με τον δήμαρχο Πάργας κύριο Αντώνη Νάστα, ορίζοντας τα πλαίσια συνεργασίας για τη χαρτογράφηση και προώθηση της μοναδικής τοπικής κουζίνας και των τοπικών προϊόντων.

Παρών και ο ex. Chef, μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος Μιχάλης Χατζής, ο οποίος συνδυάζοντας την εντοπιότητα του με την αγάπη του για την Ελληνική γαστρονομία ήταν η κινητήρια δύναμη για την υπογραφή της τόσο σημαντικής συνεργασίας και δεσμεύτηκε να συνεχίσει τη στήριξη του γαστρονομικά στον τόπο.

34070946 10214627217666651 3095936680360673280 n

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΙΟΣ 2018

There are no translations available.

1 33362096 1654833141279985 7080784226370453504 n

 

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου, με τη συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, διοργάνωσαν διαγωνισμό βράβευσης της καλύτερης ηπειρώτικης πίτας που παρασκεύασαν και προσέφεραν οι γυναίκες μέλη του, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών.

Πρόκειται για μία εκδήλωση γευσιγνωσίας θεσμό με πάνω από 10 χρόνια λειτουργίας του. Οι συμμετέχουσες μαγείρεψαν και έψησαν πίτες από την Ήπειρο, οι οποίες στη συνέχεια, δοκιμάστηκαν, κρίθηκαν και βραβεύτηκαν από τους εκπροσώπους της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, ex. Chefs Τάσο Τόλη (υπεύθυνος γραφείων περιφέρειας Ηπείρου & επίτιμος πρόεδρος της ΛΑΕ) και τον Έκτωρ Ιωάννου (Γενικός Γραμματέας ΛΑΕ & υπεύθυνος γραφείου Θεσπρωτίας), που αποτέλεσαν τα μέλη της επιτροπής γευσιγνωσίας.

Ανάμεσα στις πίτες: μακαρονόπιτες, σπανακόπιτες, ζυμαρόπιτες, γαλατόπιτες, κρεατόπιτες και πρασοτυρόπιτες οι οποίες δυσκόλεψαν το έργο της κριτικής επιτροπής. Στην συνέχεια, τα πιάτα, αλμυρά και γλυκά τοποθετήθηκαν σε ένα μεγάλο μπουφέ, που γεύτηκαν οι παρευρισκόμενοι.

Πρόκειται για δράση που στόχος της είναι, η προβολή της παραδοσιακής Ηπειρώτικης Κουζίνας, με τα γευστικά αριστουργήματα από απλά και λιτά υλικά, που συνδυάζουν την σοφία της παράδοσης παντρεμένη με τις τάσεις του σήμερα.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετέχουσες τόσο από τα μέλη της κριτικής επιτροπής όσο και από το ΔΣ μας.

 

ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΙΑ - ΥΓΙΗΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ - WWF - ΣΑΜΟΣ

There are no translations available.

 

Στην εκδήλωση της WWF HELLAS με τίτλο "Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης" , την οποία υποστήριξε ο Δήμος Σάμου, συμμετείχε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και το γραφείο της Λέσχης στη Σάμο. Στη διαδραστική και εξαιρετικά χρήσιμη δράση συμμετείχαν όλα τα δημοτικά σχολεία του νησιού όπου τα παιδιά ενημερώθηκαν για θέματα διατροφικής και περιβαντολλογικής ευαισθησίας. Στην εκδήλωση οι executive chef Μπιλιμπάς Ευάγγελος, Παντερλης Ασλανης και η νέα chef Φουρτουνη Φωτεινή παρουσίασαν και μαγείρεψαν μαζί με τα παιδιά πολύχρωμες θρεπτικές και υγιεινές συνταγές που έγιναν ανάρπαστες από τα παιδιά των σχολείων.

 

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ

There are no translations available.

32920053 742942019428324 750287811168436224 n

Σε εκδήλωση για την κοιλιοκάκη, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Ατόμων με Νεανικό Διαβήτη και Κοιλιοκάκη Πρέβεζας, στις 28 Απριλίου, συμμετείχε το γραφείο Πρεβέζης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος με τον εκπρόσωπο Θανάση Βρεττό να διοργανώνει το μπουφέ με προτάσεις εδεσμάτων χωρίς γλουτένη.
Σημαντική ήταν η παρουσία του κυρίου Νίκου Κουρούπη Αγάλου, μέλους του ΔΣ της Λέσχης, ανάμεσα στους ομιλητές. Ο κύριος Κουρούπης δεδομένης της εξειδίκευσης του στην κλινική θεματολογία προσκαλέστηκε από το Σύλλογο για να στελεχώσει το πάνελ.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρουν τη συμμετοχή των μελών σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση και εύχονται για την ευαισθητοποίηση όλων.

 

ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΑΡΓΑΣ

There are no translations available.

Αθήνα, 16 Μαΐου 2018

Αγαπητά μέλη,
Σας ενημερώνουμε ότι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος συμμετέχει στις 31 Μαΐου 2018, στο συμπόσιο Πάργας.

Όσα μέλη επιθυμείτε να συμμετέχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της εκδήλωσης κύριο Χατζή Μιχάλη στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ή στο fb https://www.facebook.com/michalis.chatzis.

Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος
Τάσος Πρωτοψάλτης

ΠΑΡΓΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

ΒΡΑΒΕΙΟ HERMES ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΒΑΦΙΔΗ

There are no translations available.

32212753 10211703011075444 2445754429329113088 n

 

Ο υπεύθυνος του γραφείου μας στην Πολωνία ex. chef Θεόφιλος Βαφίδης βραβεύτηκε με το βραβείο Hermes, για την προσφορά του στην προώθηση της Ελληνικής γαστρονομίας και προϊόντων. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου κατά τη διάρκεια του 20th National Spring Meeting of Producers and Traders of the FMCG and HoReCa industry.
Πολλά συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια και τη διεθνή αναγνώριση.

 

 

 

 
  • «
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  5 
  •  6 
  •  7 
  •  8 
  •  9 
  •  10 
  •  Next 
  •  End 
  • »
Page 1 of 33
download-periodiko

facebook-icon

newsletter-image

 

 

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα