Chefs Club



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΚ 2017

There are no translations available.

Αγαπητά μέλη,
Σας ενημερώνουμε για δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, προκειμένου να δηλώσετε συμμετοχή:

1. Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, 16:00. Σεμινάριο Fine Dining Masterclass από τον κ. Σταύρο Ψωμόπουλο.
2. Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, 17:00, φτιάχνουμε Χριστουγεννιάτικα μπισκοτόσπιτα με τα παιδιά της Μέριμνας.
3. Συνεργασία με ECOZEN. Τα μέλη μας μπορούν να μας στέλνουν συνταγές με φωτογραφία του πιάτου και δική τους φωτογραφία η οποία θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο http://www.ecozen.gr/

Πιο αναλυτικά σχετικά με τις δράσεις:

1. Σεμινάριο Fine Dining Masterclass
Τα young μέλη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην προετοιμασία του σεμιναρίου Σάββατο και Κυριακή 16 & 17 Δεκεμβρίου, πρωινές ώρες, καθώς και κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Η τιμή παρακολούθησης για τα μέλη είναι 55 ευρώ
Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν:
• Ανάλυση τεχνικών
• Γαρίδες με Κινόα, Σπανάκι, Wasabi και Mousse Ανθότυρου
• Χτένια με Πουρέ Τρούφας, Λουκάνικο Chorizo και Λάδι Βασιλικού
• Mojito
• Κουνέλι Γεμιστό Sous-Vide, με Κρέμα Σελινόριζας και Εσαλότ
• Cheesecake με φράουλα
Όσοι το παρακολουθήσουν θα πάρουν αναλυτικές συνταγές και θεωρεία τεχνικών, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης

2. Η ΜΕΡΙΜΝΑ είναι ένα ίδρυμα για παιδιά τα οποία έχουν χάσει μέλος της οικογένειας τους (μητέρα, πατέρα ή αδερφό) στο πρώτο εξάμηνο μετά το γεγονός. Σκοπός μας είναι τα παιδιά αυτά να ασχοληθούν δημιουργικά αυτές τις μέρες.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε θα χρειαστεί αν μπορείτε να έρθετε και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου για προετοιμασία. Θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά ή με email.

3. Τις μέρες αυτές τα μέλη μας παρακαλούνται να στέλνουν εορτατικές συνταγές. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι μία δράση που θα διαρκέσει όλο το χρόνο και μπορείτε να στέλνετε συνέχεια συνταγές. Η συνταγή θα μπει μαζί με το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία σας.

 
download-periodiko

facebook-icon

newsletter-image

 

 

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα