Chefs Club

YOU ARE HERE: Home ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Νέα σχετικά με τον χώρο των chef

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ Δ.Σ. ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 - 11:00 – 16:00

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΛΙΣΤΑ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΔΣ

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΔΡΑΜΑΛΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΚΤΩΡΑΣ
ΚΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΤΣΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ
ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΚΑΡΠΑΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΡΟΥΠΗΣ ΑΓΑΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΛΑΘΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΑΝΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΕΛΙΔΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΟΥΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΝΙΚΑ ΕΛΣΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑΣ
ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΦΛΕΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΛΙΣΤΑ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΖΑΦΕΙΡΗ ΑΡΓΥΡΩ
ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΕΒΕΝΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΙΛΤΟΥΚΑΡΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ WORLDCHEFS

Αθήνα, 15/06/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, η παρουσίαση της υποψηφιότητας και του προγράμματος του κ. Μίλτου Καρούμπα στη διεκδίκηση της Προεδρίας της παγκόσμιας οργάνωσης Αρχιμαγείρων (WORLDCHEFS) .
Η εκλογή είναι προγραμματισμένη κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου συνεδρίου της (WORLDCHEFS) που θα διεξαχθεί από 23 έως 28 Σεπτεμβρίου , με τη συμμετοχή 2000 chef από όλο τον κόσμο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Παιανία στις εγκαταστάσεις του μουσείου Βορρέ, παρουσία φορέων της πολιτείας , πρεσβειών, εταιρειών και αρχιμαγείρων.
Χαιρέτισαν και προλόγισαν , οι κύριοι Πάνος Λειβαδάς ( τ. Γεν. Γραμματέας του ΕΟΤ ) εκ μέρους της επιτροπής τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας , Καββαθάς Γεώργιος – πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ - και η κα Αγγέλου Μαρία – ειδική συνεργάτης της αν. υπουργού Έλενας Κουντουρά . Επίσης τη συμπαράστασή τους έδειξαν με αποστολή επιστολών η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο κύριος Νίκος Σκουλάς. Παρευρέθησαν δε, ο κος Νότης Μηταράκης εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας .
Με τη λήξη της παρουσίασης ακολούθησε κοκτέιλ, στους εξωτερικούς χώρους του μουσείου, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να αναπτύξουν συζήτηση για τα οφέλη που θα προκύψουν για στην Ελληνική γαστρονομία από μία τέτοια υποψηφιότητα.
Μαζί με τον κύριο Καρούμπα, παρευρέθηκαν οι συνυποψήφιοί του κύριος Γιώργος Δαμιανού – υποψήφιος γενικός γραμματέας της WORLDCHEFS και πρόεδρος του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου – και ο κύριος Tahir Amiraslanov – υποψήφιος ταμίας της WORLDCHEFS και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Αζερμπαϊτζάν-.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον κύριο Καρούμπα και στην ομάδα του σε αυτό το τόσο σημαντικό βήμα για τον ίδιο, αλλά και για την Ελληνική γαστρονομία.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Αθήνα, 16/11/2015

 

Αξιότιμα μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση μελών την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 στις 16:00, στα γραφεία μας.

 

 

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Μιλτιάδης Καρούμπας

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ WACS

hatWACS NEW

 

Σεμινάρια πιστοποίησης κριτών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων (WACS)


Μετά την τεράστια επιτυχία του περσινού σεμιναρίου κριτών της WACS, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος διοργανώνει νέα σεμινάρια για δημιουργία πιστοποιημένων κριτών της WACS, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς ως κριτική επιτροπή:


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Τοποθεσία: Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Εισηγητής: Ex. Pastry Chef Gilles Renusson
Ημ/νία: 16 Δεκεμβρίου 2015
Τιμή: 300 ευρώ
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων: 15 άτομα
Για προκράτηση θέσεων: 2108251401
https://www.worldchefs.org/Event/01adc341890d2eddff30e32c352ee1e1d0a3e776


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΡΙΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Τοποθεσία: Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Εισηγητής: Ex. Chef Gert Klotzke
Ημ/νία: 12 & 13 Ιανουαρίου 2016
Τιμή: 250 ευρώ
Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων: 15 άτομα
Για προκράτηση θέσεων: 2108251401
https://worldchefs.org/Event/25198245074add269ace6472311e1bdbdb37e333

 

 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΕ ΜΕΝΟΥ ALA CARTE ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ

Τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Γραμματικόπουλος Γεώργιος, Τάσης Κωνσταντίνος και Ψωμόπουλος Σταύρος, πραγματοποίησαν σεμινάριο στις 28 & 29 Μαρτίου 2015 στο Akis Bar στης Λάκκα στους Παξούς.
Την πρώτη μέρα το σεμινάριο ήταν θεωρητικό σχετικά με νέες τεχνικές και μοντέρνο εξοπλισμό. Τη δεύτερη μέρα οι chef παρουσίασαν συνταγές με υλοποιημένες με νέες τεχνικές.
Το πρόγραμμα του διήμερου σεμιναρίου «Δημιουργική Κουζίνα σε Μενού A la Carte», διαμορφώθηκε ως εξής:
ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ

ΜΠΙΣΚ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ, ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ

ΠΑΓΩΤΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ

ΜΑΡΙΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΡΕΑΤΑ - ΚΥΝΗΓΙΑ - ΨΑΡΙΑ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΜΗΧΑΝΗ VACUUM ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΤΕΣ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΡΙΖΟΤΤΟ

ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ

ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤ

ΧΡΙΣΤΟΨΑΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ ΑΦΡΟ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟΥ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΑΝΙΘΟΥ

ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΣΙΛΙΧΟΥΡΔΟΠΙΤΑ

ΛΑΥΡΑΚΙ ΜΠΙΑΝΚΟ ΜΕ ΣΟΥΦΛΕ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ & ΣΚΟΡΔΟ

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ

ΣΟΡΜΠΕ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΜΕ ΞΗΡΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ

ΜΟΥΣ ΜΑΝΤΟΛΑΤΟ
Το ΔΣ της Λέσχης συγχαίρει τα μέλη για την επαγγελματική τους παρουσίαση που προάγει το επάγγελμα του αρχιμάγειρα.

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015

eupolis logotype

Η ετήσια κοπή της πίτας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, καθώς και η εισαγωγή των νέων μελών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 11:00 στον πολυχώρο Εύπολις, Λ. Λαυρίου 158 στην Παιανία.

Σας περιμένουμε όλους!

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8ο ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 11/02/2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε από 6-9 Φεβρουαρίου 2015 στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στα πλαίσια της 10ης έκθεσης HORECA.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, με απώτερο σκοπό την προώθηση της Ελληνικής γαστρονομίας και την δια βίου εκπαίδευση των μελών της, πραγματοποίησε εξειδικευμένα master classes, τον Πανελλήνιο διαγωνισμό από τον οποίο προέκυψαν οι Chef of the Year, Pastry Chef of the Year και Young Chef of the Year, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους ημιτελικούς Ν. Ευρώπης για τον παγκόσμιο τίτλο του Global Chef, Global Pastry Chef και HANS BUESCHKENS Young Chef, καθώς επίσης και διαγωνισμούς γαστρονομικών καλλιτεχνημάτων, αλλά και μία πρωτότυπη έκθεση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της gallery.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε και η πρώτη επίσημη συνάντηση όλων των εκπροσώπων της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στην Ελληνική περιφέρεια με το Διοικητικό Συμβούλιο, για να προγραμματίσουν τρόπο δράσης για την καλύτερη προώθηση του επαγγέλματος του Αρχιμάγειρα και Αρχιζαχαροπλάστη, καθώς και των μοναδικών Ελληνικών τοπικών προϊόντων.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου και τις τέσσερις μέρες των εκδηλώσεων. Το Διοικητικό Συμβούλιο έκλεισε την εκδήλωση με βραβεύσεις και την υπόσχεση νέων γαστρονομικών παρουσιάσεων και καινοτόμων ιδεών στην επερχόμενη έκθεση τροφίμων και ποτών Food Expo 2015.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Μιλτιάδης Καρούμπας Κων/νος Βασιλείου

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος Κίτσο Κωνσταντίνο.

 

GOURMET CLUB SEMINARS Α ΚΥΚΛΟΣ 2014

GOURMET CLUB SEMINARS
By CHEF'S CLUB OF GREECE

hat

A ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ


1. ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00
SUSHI
Εισηγήτρια:
DESEPEDA JOSEPHINE
H Josephine γεννήθηκε στις Φιλιππίνες, από όπου και πήρε τις πρώτες της γευστικές επιρροές στα Ασιατικά αρώματα, συνταγές και φιλοσοφία. Ερχόμενη στην Ελλάδα, σπούδασε τη μαγειρική τέχνη και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Ασιατική κουζίνα. Επί σειρά ετών παραδίδει ομαδικά και ατομικά σεμινάρια Ασιατικής Κουζίνας. Είναι κάτοχος του χρυσού μεταλλίου του Φιλιππινέζικου Master Chef.

JOSEPHINA

Θεματολογία:
Sushi Rice
Seasoning for sushi rice
Things we need for sushi
Different kinds of rolling
Sashimi
Nigiri
Gankun
Uramaki – Inside out – (ISO)

2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-19:00
THAI MENU
DESEPEDA JOSEPHINE: H Josephine γεννήθηκε στις Φιλιππίνες, από όπου και πήρε τις πρώτες της γευστικές επιρροές στα Ασιατικά αρώματα, συνταγές και φιλοσοφία. Ερχόμενη στην Ελλάδα, σπούδασε τη μαγειρική τέχνη και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Ασιατική κουζίνα. Επί σειρά ετών παραδίδει ομαδικά και ατομικά σεμινάρια Ασιατικής Κουζίνας. Είναι κάτοχος του χρυσού μεταλλίου του Φιλιππινέζικου Master Chef.

JOSEPHINA

Θεματολογία:
Tom yum goong soup
Poh Pia Tod
Fried Thai Spring rolls
Pad Thai Noodles

Thai shrimp pineapple fried rice
Chicken curry
Bua – loy (Thai dessert)

 

3. ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 - 16:00-19:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΕΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Εισηγητές:
Δραμαλιώτης Αλέξανδρος: μέλος της ΛΑΕ, έχει εργαστεί σε ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια. Σημείο σταθμός στην καριέρα του ήταν τα χρόνια που εργάστηκε ως chef του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ανέλαβε εστιατόρια και κάρτες εστιατορίων στην Αθήνα και στην επαρχία, αλλά εργάστηκε και ως καθηγητής της μαγειρικής τέχνης. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως σύμβουλος εστιατορίων.

ΔΡΑΜΑΛΙΩΤΗΣ

Καφαλούκος Βασίλης – μέλος της ΛΑΕ έχει εργαστεί σε πολλά βραβευμένα εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει αναλάβει τις κάρτες πολλών εστιατορίων και έχει δουλέψει με πολλές διεθνείς κουζίνες. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως chef με μεγαλύτερη κλήση στην ελληνική δημιουργική κουζίνα.

ΚΑΦΑΛΟΥΚΟΣ

Θεματολογία:
Βασικές αρχές στησίματος καταλόγου (Ταυτότητα καταλόγου, Κάτοψη κουζίνας, Δυναμική κουζίνας, Συνταγογράφηση)
Κοστολόγιο
Διαλογή
Ανακύκλωση Υλικών
Mice en place
Logistics
Στήσιμο καταλόγου(Είδη, Κατηγορίες, Layouts, Γραφίστας)
Ταξινόμηση & Αποθήκευση Αρχείων
Αρχείο παραγγελιών
Τσεκ Τιμολογίων
Αρχείο πρόγραμμα κουζίνας
Μηχανική μενού (reports)
Research
Ενημέρωση service

 

4. ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 - 16:00-19:00
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Εισηγητές:
Αγραφιώτης Βασίλης – επί χρόνια καθηγητής σε σχολές, έχει εργαστεί σε μονάδες αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας και πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Νικητής του πανελλήνιου διαγωνισμού ζαχαροπλαστικής, εκπροσώπησε την Ελλάδα στους προκριματικούς του παγκοσμίου διαγωνισμού της WACS, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση.

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ

Ουρουμίδης Απόστολος - Ο Σεφ Απόστολος Ουρουμίδης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην μαγειρική και εστιατορική τέχνη , εργάστηκε ως Σεφ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (18 χρόνια) σε επώνυμες και βραβευμένες γαστρονομικές επιχειρήσεις .
Είναι δε άριστος γνώστης της Αυστριακής και Γερμανικής γαστρονομικής κουλούρας, έχοντας 4 βραβεία (2003 έως και 2007) στους επίσημους διαγωνισμούς GAULT MILLAU Αυστρίας.

ΟΥΡΟΥΜΙΔΗΣ

Θεματολογία:
Χριστουγεννιάτικος στολισμός βιτρίνας ζαχαροπλαστείου με σοκολάτα και τραβηχτή καραμέλα.
Παραδοσιακά Γαλλικά Χριστουγεννιάτικα γλυκά, με αυθεντικές Γαλλικές τεχνικές
Αυθεντικά Παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά της Αυστρίας και Γερμανίας


5. ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 - 16:00-19:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Εισηγητές:
Γραμματικόπουλος Γιώργος – Ο Πατρινός executive chef έχει 20ετή προϋπηρεσία σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και έχει υπάρξει καθηγητής σε σχολές μαγειρικής. Τα τελευταία 7 χρόνια προσανατολίστηκε στη μεγάλη του αγάπη, τη δημιουργική Ελληνική κουζίνα, παρακολουθώντας σεμινάρια στο εξωτερικό, αλλά και με πολύ προσωπική δουλειά, αναβαθμίζοντας καθημερινά τα πιάτα του. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι ο chef δύο ξενοδοχείων του ομίλου Best Western.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ψωμόπουλος Σταύρος - Την μαγειρική τέχνη την συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς.
Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Μετά το τέλος των σπουδών είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και άλλες επιχειρήσεις επισιτισμού. Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ελληνική μεσογειακή . Διακρίσειs : μετάλλιο στην κατηγορία καρέ αρνιού Gastronomy Festival 2005

ΨΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

Θεματολογία:
Βελουτέ αρακά με φιλέτο λαυράκι μαρινέ, λάδι άνηθου και αφρό μοσχολέμονου
Σφυρίδα φρικασέ με σπανάκι, καυκαλίθρες και μυρώνια
Φιλέτο τσιπούρας με σέσκουλα, σάλτσα εσπεριδοειδών με κρόκο Κοζάνης και μαύρο αλάτι Κύπρου
Πίτα γύρος (αμιγώς μοριακό)
Αρνί με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης, πουρέ λευκής μελιτζάνας και σάλτσα καρότου με ξινόμηλο και κόλιανδρο

 

 

Τιμή σεμιναρίων:
• Για μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος – 15 ευρώ/σεμινάριο
• Για μη μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος – 25 ευρώ/σεμινάριο
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 30 άτομα.
Θα διατηρηθεί σειρά προτεραιότητας . Η θέση θεωρείται κρατημένη εφόσον έχει προπληρωθεί, με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ALPHA BANK, ΙΒΑΝ: GR35 0140 1130 1130 0232 0002925 και αιτιολογία κατάθεσης «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ» και στη συνέχεια ενημέρωση στη γραμματεία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία της Λέσχης στο 2108251401 καθημερινά 09:00-17:00.

 
Σελίδα 1 από 7

emag

facebook-icon

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα νέα και τις ανακοινώσεις της λέσχης μας

Chef’s Club Members – Privilege Card

Δείτε περισσότερα