Ο Γιάννης Μπαξεβάνης παρουσιάζει τις προτάσεις του για θαλασσινά πιάτα στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Ημερομηνία: Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 11:00 – 14:00

Κόστος σεμιναρίου:
100 ευρώ για επαγγελματίες – 80 ευρώ για μέλη της λέσχης και σπουδαστές. 
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 2108251401 ή info@chefclub.gr

Τοποθεσία:
Εγκαταστάσεις Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη (150 μέτρα από τη στάση μετρό Αγ. Ιωάννης)

Θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν:

  • Σουφλέ με κάβουρα και σκορδαλιά
  • Μπαρμπούνι σαβόρο με πορτοκάλι, μελιτζάνα και κρίταμα
  • Ταραμάς με αυγό ρέγκας, φακές και χόρτα εποχής
  • Καλαμαράκι γεμιστό με μάραθα πάνω σε μαγκίρι (χυλοπιτάκι βραστό και τηγανιτό)
  • Κυπριακές κούπες με γαρίδα
  • Σεφταλιές καλαμαράκι σε ζωμό μολόχας και τσουκνίδας, σερβιρισμένα σε τρία στάδια

Κράτηση θέσεων:
Για προκράτηση θέσεων επικοινωνήστε είτε στο 2108251401 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) ή με email στο info@chefclub.gr ή inbox στο https://www.facebook.com/chefsclubofgreece/

Οι θέσεις συμμετεχόντων είναι περιορισμένες και η κράτηση επιβεβαιώνεται με κατάθεση στο λογαριασμό:
ALPHA BANK
GR35 0140 1130 1130 0232 000 2925
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Με αιτιολογία «ΣΕΜ4 ΕΠΙΘΕΤΟ»

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Close Menu