Στο Παργινό Συμπόσιο 2018 συμμετείχαν τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριοι Τάσος Πρωτοψάλτης (πρόεδρος ΛΑΕ), Μϊλτος Καρούμπας (πρόεδρος ΟΑΕ), Χατζής Μιχάλης, Βρεττός Θανάσης (υπευθυνος γραφείου Πρεβέζης) και Δότσιος Αδαμάντιος (υπεύθυνος γραφείου Άρτας).
Μια διοργάνωση από τον Σύλλογο Εστίασης Πάργας που αναδεικνύει τις τοπικές γεύσεις και τα τοπικά προϊόντα. Φέτος όλη η γιορτή συνδυάστηκε με τα γυρίσματα του γνωστού reality “Bachelor” που παίζεται στις Σκανδιναβικές χώρες, παραγωγή μάλιστα της “΅Warner Bros”!
Το φετινό συμπόσιο Πάργας σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας Chef’s Club και Δήμο Πάργας τα είχε όλα! Μοναδικές σπεσιαλιτέ με ψάρι, Ηπειρώτικες πίτες ακόμη και Cocktail με εσπεριδοειδή της περιοχής! Οι εκατοντάδες Τουρίστες δοκίμασαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις ιδιαίτερες γεύσεις από μεγάλους σεφ ήπιαν κρασί και χόρεψαν μέχρι και συρτάκι!
Παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ.Αλέκος Καχριμάνης , ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Στράτος Ιωάννου , ο βουλευτής κ.Στέργιος Γιαννάκης και ο δήμαρχος Πάργας κ.Αντώνης Νάστας.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στον ex. Chef Μιχάλη Χατζή, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της γαστρονομικής διοργάνωσης του συμποσίου!
Πηγή: vickysview.gr
http://www.vickysview.gr/articles/show/pargino-sumposio-kai-gurismata-bachelor-se-mia-gastronomikh-giorth-254