Ονομάζομαι Παπαβαγγέλης Χρήστος και έχω γεννηθεί την 17/04/1975 στην Αθήνα. Πήρα το πτυχίο Διαιτολογίας Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου το 2001 και από το 2003 εργάζομαι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ως Κλινικός Διαιτολόγος (ΚΘΛ Λέρου, Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ερυθρός Σταυρός με παρούσα θέση στο ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ). Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία (κλινική κατεύθυνση) με διπλωματική εργασία στην διατροφή και καρκίνος του μαστού. Μιλώ αγγλικά (Proficiency) και έχω εκπαιδευτεί σε πολυάριθμα σεμινάρια του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης για την χρήση Υπολογιστή και άλλων αντικειμένων.

Έχω στο ενεργητικό μου δημοσιεύσεις σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά και πολυάριθμες ομιλίες σε επιστημονικά συνέδρια ανά την Ελλάδα. Πιστοποιημένος κλινικός εκπαιδευτής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας) αλλά και των ΑΤΕΙ (Κρήτης και Καρδίτσας). Επίσης έχω διδάξει στο ΙΕΚ Πειραιά και σε κολλέγια. Από το 2016 διδάσκω στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
Από το 2014 είμαι Υποψήφιος Διαδάκτορας στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Από το 2005 ανήκω και έχω την τιμή να προεδρεύω του Πανελληνίου Συλλόγου Νοσοκομειακών Διαιτολόγων. Το 2017 εισήχθην στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ «Διοίκηση Μονάδων Υγείας».
Έχω διατελέσει επί 12 ετίας Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Νοσοκομειακών Διαιτολόγων. Τέλος, αγαπημένη μου ενασχόληση από το 2010 είναι η άσκηση στην πολεμική τέχνη του aikido.