Η Grill Academy και ο chef Νίκος Ντάνος παρουσιάζουν ένα demo σεμινάριο που αφορά σε όλους τους επαγγελματίες.

Ημερομηνία: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 11:00 – 15:00

Κόστος σεμιναρίου:
– 30 ευρώ για επαγγελματίες
– 20 ευρώ για μέλη της λέσχης και σπουδαστές

Τοποθεσία: Εγκαταστάσεις Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη (150 μέτρα από τη στάση μετρό Αγ. Ιωάννης)

Θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν:

  • To ΒΒQ στην σύγχρονη εποχή .  Το μπάρμπεκιου είναι τέχνη και επιστήμη
  • Γκάζι vs Κάρβουνου vs ηλεκτρικό ( Τι ψησταριά να διαλέξω ανάλογα με τις ανάγκες μου?)
  • Κάπνισμα
  • Σημαντικά αξεσουάρ ( Θερμόμετρα I grill )
  • Τεχνικές ψησίματος: Άμεση –Έμμεση μέθοδος
  • Η σχέση χρόνου και θερμοκρασίας
  • Καπνιστός σολομός σε πλάκα κέδρου
  • RIB eye (Blind test )  Η γεύση είναι ιδία στο γκάζι, στο κάρβουνο και στο ηλεκτρικό
  • Γλυκό Sweet pizza  

Κράτηση θέσεων:
Για προκράτηση θέσεων επικοινωνήστε είτε στο 2108251401 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) ή με email στο info@chefclub.gr ή inbox στο https://www.facebook.com/chefsclubofgreece/
Οι θέσεις συμμετεχόντων είναι περιορισμένες και η κράτηση επιβεβαιώνεται με κατάθεση στο λογαριασμό:

ALPHA BANK
GR35 0140 1130 1130 0232 000 2925
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Με αιτιολογία «ΣΕΜ5 ΕΠΙΘΕΤΟ»

 

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Close Menu