Η Grill Academy και ο chef Νίκος Ντάνος παρουσιάζουν ένα demo σεμινάριο που αφορά σε όλους τους επαγγελματίες.
Ημερομηνία: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 11:00 – 15:00
Κόστος σεμιναρίου:
– 30 ευρώ για επαγγελματίες
– 20 ευρώ για μέλη της λέσχης και σπουδαστές
Τοποθεσία: Εγκαταστάσεις Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη (150 μέτρα από τη στάση μετρό Αγ. Ιωάννης)
Θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν:
- To ΒΒQ στην σύγχρονη εποχή . Το μπάρμπεκιου είναι τέχνη και επιστήμη
- Γκάζι vs Κάρβουνου vs ηλεκτρικό ( Τι ψησταριά να διαλέξω ανάλογα με τις ανάγκες μου?)
- Κάπνισμα
- Σημαντικά αξεσουάρ ( Θερμόμετρα I grill )
- Τεχνικές ψησίματος: Άμεση –Έμμεση μέθοδος
- Η σχέση χρόνου και θερμοκρασίας
- Καπνιστός σολομός σε πλάκα κέδρου
- RIB eye (Blind test ) Η γεύση είναι ιδία στο γκάζι, στο κάρβουνο και στο ηλεκτρικό
- Γλυκό Sweet pizza
Κράτηση θέσεων:
Για προκράτηση θέσεων επικοινωνήστε είτε στο 2108251401 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) ή με email στο info@chefclub.gr ή inbox στο https://www.facebook.com/chefsclubofgreece/
Οι θέσεις συμμετεχόντων είναι περιορισμένες και η κράτηση επιβεβαιώνεται με κατάθεση στο λογαριασμό:
ALPHA BANK
GR35 0140 1130 1130 0232 000 2925
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Με αιτιολογία «ΣΕΜ5 ΕΠΙΘΕΤΟ»
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.