Ο chef Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης παρουσιάζει τις δικές του μνήμες από την παραδοσιακή κουζίνα στου Πόντου και της Καππαδοκίας σε ένα demo σεμινάριο που αφορά σε επαγγελματίες και μη.

Ημερομηνία: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 16:00 – 20:00

Κόστος σεμιναρίου:
– 40 ευρώ για επαγγελματίες
– 30 ευρώ για μέλη της λέσχης και σπουδαστές

Τοποθεσία: 
Εγκαταστάσεις Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη (150 μέτρα από τη στάση μετρό Αγ. Ιωάννης)

Θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν:
Ποντιακό “smoothie – αριάνι με σκόνη παντζάρι και «χώμα» παστουρμά
Πλιγουρότο με καβουρμά
Χαβίτζ σχάρας – φουρνιστό καλαμποκάλευρο & βούτυρο & ποντιακό τυρί Γαϊς με σουτζούκι
Πίτα Καισάρειας – ποντιακό φύλλο (περέκ) & ποντιακό τυρί Γαϊς & σάλτσα Καισάρειας & παστουρμάς
Καραμανλίδικο σουβλάκι – λουκάνικο καραμανλίδικο τυλιγμένο σε ποντιακό φύλλο (περέκ)

Κράτηση θέσεων:
Για προκράτηση θέσεων επικοινωνήστε είτε στο 2108251401 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) ή με email στο info@chefclub.gr ή inbox στο https://www.facebook.com/chefsclubofgreece/

Οι θέσεις συμμετεχόντων είναι περιορισμένες και η κράτηση επιβεβαιώνεται με κατάθεση στο λογαριασμό:
ALPHA BANK
GR35 0140 1130 1130 0232 000 2925
Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Με αιτιολογία «ΣΕΜ1 ΕΠΙΘΕΤΟ»

 

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Close Menu