ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

FINE PASTRY MASTERCLASS Petits gateaux and entremets - Patisserie Française
από τον pastry chef MOF Jean Michel Perruchon

O διευθυντής της διάσημης σχολής Bellouet, MOF (Meilleur Ouvrier de France) Jean Michel Perruchon, για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ένα μοναδικό σεμινάριο υψηλής γαλλικής ζαχαροπλαστικής με χρήση μοντέρνων τεχνικών

Ημερομηνία: Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 κ ώρα 15:00 – 21:00
Τοποθεσία: Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη (150 μέτρα από τη στάση μετρό Αγ. Ιωάννης).
Κόστος: 200 ευρώ για επαγγελματίες – 170 ευρώ για μέλη της λέσχης και σπουδαστές
Απαραίτητη η προκράτηση θέσης: στο 2108251401 ή info@chefclub.gr

Το σεμινάριο θα γίνει στα αγγλικά παρουσία διερμηνέα και η συνταγογραφία θα δοθεί στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.
Χορηγός σεμιναρίου:

Close Menu