You are currently viewing ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ XENIA 2021

ΕΚΘΕΣΗ XENIA 27 – 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Αγαπητά μέλη,

Αρχικά ευχόμαστε να είστε όλοι υγιείς, εσείς και οι οικογένειες σας, και όσοι βρίσκεστε σε σαιζόν, με το καλό να επιστρέψετε στα σπίτια σας.

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η Λέσχη μας, ανέλαβε τις γαστρονομικές παρουσιάσεις στο stage του Gastronomy Summit στην XENIA 2021.

Η θεματολογία που θα παρουσιάσουμε είναι Αειφόρος Γαστρονομία και Τουρισμός.

Με μαγειρικές επιδείξεις, αλλά και πάνελ ομιλητών θα αναπτύξουμε τη σημαντικότητα της πράσινης κουζίνας στα ξενοδοχεία και πώς μπορούμε να το επιτύχουμε.

Όποια μέλη θέλουν να προτείνουν θεματολογία για κάποια παρουσίαση μπορούν να επικοινωνήσουν με τη λέσχη είτε τηλεφωνικά στο 210 8251401 ή με email στο info@chefclub.gr έως τις 20/09/2021.

Με εκτίμηση,

 

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γεν. Γραμματέας

Τάσος Πρωτοψάλτης                                    Δημήτρης Καραμπίνης