You are currently viewing ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HORECA – ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 07 Φεβρουαρίου 2023

Αγαπητά μέλη,

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου παρουσιάζουμε στην έκθεση HORECA τη

Διημερίδα Γαστρονομίας by Chef’s Club of Greece

στην συνεδριακή αίθουσα C2, Lobby 2.

Το πρόγραμμα επιγραμματικά είναι:

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

11:00 – 12:00 Ο πληθωρισμός στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Ανατιμήσεις, οι αλλαγές στην ενέργεια και η νέα καθημερινότητα

12:30 – 13:30 Νέο παραγωγικό μοντέλο για ασφαλή και επαρκή τρόφιμα. Οι απαιτήσεις στην Ελληνική αγορά και τις εξαγωγές

14:00 – 15:00 Η διασύνδεση της γαστρονομίας με τον τουρισμό

15:30 – 16:30 Η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού στην εστίαση και τον τουρισμό. Αίτια και τρόποι αντιμετώπισης

17:00 – 18:00 Βιγκανισμός και plant based τρόφιμα. Αλήθειες και ψέματα

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

11:00 – 12:00 Ο ρόλος του διαδικτυακού marketing στην προώθηση της εστίασης και τη δημιουργία νέων αγορών

12:30 – 13:30 Υγιεινή διατροφή και σύγχρονη γαστρονομία

14:00 – 15:00 Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στα εστιατόρια το 2023

15:30 – 16:30 Τα Ελληνικά εστιατόρια του εξωτερικού, πρεσβευτές της ελληνικής κουζίνας και προϊόντων

17:00 – 18:00 Οι περιφερειακές κουζίνες: τοπική στήριξη, προώθηση, απήχηση κ διασύνδεση με τον τουρισμό κ την τοπική παραγωγή

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο site μας https://chefclub.gr/?page_id=4271

Όλα τα μέλη καλούνται να παρακολουθήσουν με την επίσημη στολή της λέσχης και το μετάλλιο.

Αν δεν έχετε παραλάβει τον κωδικό δωρεάν εισόδου παρακαλούμε ενημερώστε μας.

Με εκτίμηση,
Η διοικούσα επιτροπή της ΛΑΕ