You are currently viewing ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ  ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  JOHNSON & WALES – RHODE ISLAND

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

JOHNSON & WALES – RHODE ISLAND

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΑΕ

 

Με μεγάλη χαρά σήμερα υποδεχτήκαμε στις 04/06/2023 τους σπουδαστές της σχολής γαστρονομίας του Johnson & Wales University στις εγκαταστάσεις μας για ένα σεμινάριο σε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

 

Οι εισηγητές κύριοι Τάσος Πρωτοψάλτης (πρόεδρος ΔΣ & σχεδιασμός σεμιναρίου), Χρήστος Άμαντος (Ταμίας ΔΣ & σχεδιασμός σεμιναρίου), Γιάννης Κακλής (Γραμματέας ΔΣ), Έλσα Νίκα (τακτικό μέλος) και Σπύρος Κασσώρης (τακτικό μέλος)  παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους το «Κυριακάτικο τραπέζι» και συγκεκριμένα το μενού περιείχε:

Τούρτα κρητικής σαλάτας με ντομάτα, κριθαρομπουκιές, ελιές, ανθό κάπαρης, ρίγανη & ελαιόλαδο

Κροκέτες ημίλιαστης ντομάτας με πέστο μαιντανού

Πίτα με χωριάτικο φύλλο, σπανάκι ,σέσκουλα και φέτα

Παραδοσιακός μουσακάς

Πορτοκαλόπιτα

 

Η αίθουσα γέμισε με αρώματα και οι σπουδαστές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, έχοντας συμμετάσχει ενεργά στις παρασκευές αυτές.

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Ηλία Τομάζο, Director PAIDEIA Study Abroad Programs in Greece, Center for Hellenic Studies PAIDEIA, για την εμπιστοσύνη του και για τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις συνέχισης της συνεργασίας μας.