You are currently viewing ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, ξεκινά ξανά τη διοργάνωση στοχευμένων σεμιναρίων για επαγγελματίες από αξιόλογους εισηγητές με στόχο την εκπαίδευση και την επαφή με νέες τεχνικές, διεθνείς γαστρονομικές κουλτούρες και εμβάθυνση στην τέχνη της μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής.

Για το μήνα Νοέμβριο θα πραγματοποιηθούν τα εξής σεμινάρια:

1.    Αυθεντική Κινέζικη Κουζίνα από τον Chef Ben Tian Wei, πρόεδρος της Society of Eminent Chefs in China

Ημ/νία: Τετάρτη 15/11
Ώρα:     16:00 – 20:00
Τοποθεσία:  Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη, 1ος όροφος, πλησίον στάσης μετρό Αγ. Ιωάννης

Λίγα λόγια για το σεμινάριο:
Ο chef Ben Tian Wei θα παρουσιάσει

•    象形拼摆(国宴头盘)Hieroglyphic Plating (State Banquet Starter)
•    蓑衣黄瓜(开胃菜)展示2种刀法 Chinese Cucumber Salad with Hot and Sour Sauce (Appetizer) showcasing 2 cutting techniques
•    干㸆大虾(一虾两吃,国宴技法)Dried Fried Prawns with Sweet and Sour Sauce
•    川味鲜花牛柳 Sichuan-flavored Sliced Beef with Flower
•    菠萝咕咾鸡排 Deep-Fried Chicken chops with Pineapple Sweet and Sour Sauce
•    罗汉上素 Braised Vegetable with Chinese Fungus
•    酸辣汤 Hot and sour soup
•    什锦炒饭 Stir Fried Rice with Egg and Vegetable

Κόστος: 70 ευρώ – ειδική τιμή για μέλη της ΛΑΕ κ σπουδαστές: 50 ευρώ
Παρατηρήσεις: Το σεμινάριο θα γίνει με μεταφραστή στα ελληνικά. Θα δοθούν συνταγές στα ελληνικά και βεβαιώσεις παρακολούθησης

Απαραίτητη η κράτηση θέσεως στο 2108251401 ή στο info@chefclub.gr

2.    Sushi – Hands On από τη Chef Josephine Dessepeda

Ημ/νία:  Δευτέρα 20/11
Ώρα:     13:00 – 17:00
Τοποθεσία:  Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη, 1ος όροφος, πλησίον στάσης μετρό Αγ. Ιωάννης

Λίγα λόγια για το σεμινάριο:

Η chef θα παρουσιάσει τεχνικές για τη δημιουργία Sashimi, Nigiri και Rolls και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα εξασκηθούν ατομικά με την επίβλεψη της Chef.

Κόστος: 100 ευρώ – ειδική τιμή για μέλη της ΛΑΕ κ σπουδαστές: 70 ευρώ

Παρατηρήσεις: Θα δοθούν sushi mat, ποδιές και βεβαιώσεις παρακολούθησης στους παρευρισκόμενους

Απαραίτητη η κράτηση θέσεως στο 2108251401 ή στο info@chefclub.gr

3.    Pizza Napoletana από την Academia Pizzaioli και τον Pizzaiolo instructor Angelo Genovese

Ημ/νία: Τετάρτη 29/11
Ώρα:    12:00 – 16:00
Τοποθεσία:    Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη, 1ος όροφος, πλησίον στάσης μετρό Αγ. Ιωάννης

Λίγα λόγια για το σεμινάριο:

Ο chef θα παρουσιάσει τις δύο τεχνικές diretto και biga για τη δημιουργία της αυθεντικής Pizza Napoletana.

Κόστος: 30 ευρώ – ειδική τιμή για μέλη της ΛΑΕ κ σπουδαστές: 20 ευρώ

Παρατηρήσεις: Θα δοθούν συνταγές και βεβαιώσεις παρακολούθησης στους παρευρισκόμενους

Απαραίτητη η κράτηση θέσεως στο 2108251401 ή στο info@chefclub.gr

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Τάσος Πρωτοψάλτης

Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Κακλής