You are currently viewing ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
JOHNSON & WALES – RHODE ISLAND
ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΑΕ

Με μεγάλη χαρά σήμερα υποδεχτήκαμε στις 19/12/2023 τους σπουδαστές της σχολής γαστρονομίας του Johnson & Wales University στις εγκαταστάσεις μας για ένα σεμινάριο σε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

Οι εισηγητές κύριοι Μπουρτσουκλής Παναγιώτης και Κασσώρης Σπύρος παρουσίασαν μαζί με τα μέλη μας Γιανναράκο Παναγιώτη και Γαλανόπουλο Τηλέμαχο στους παρευρισκόμενους το «Πρόταση σε Ελληνικό μενού εστιατορίου» και συγκεκριμένα το μενού περιείχε:
Σαλάτα ορεινή με κάστανο και μανιτάρια
Μελιτζάνα Μεσογειακή στο φούρνο
Σαγανάκι μαλακών τυριών
Μανιταρόπιτα με λεβάντα και θυμάρι
Κόκορα με χυλοπίτες
Γαλακτομπούρεκο κανταΐφι με μέλι και μαστίχα

Η αίθουσα γέμισε με αρώματα και οι σπουδαστές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, έχοντας συμμετάσχει ενεργά στις παρασκευές αυτές.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Ηλία Τομάζο, Director PAIDEIA Study Abroad Programs in Greece, Center for Hellenic Studies PAIDEIA, για την εμπιστοσύνη του και για τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις συνέχισης της συνεργασίας μας.