You are currently viewing FoodOn Social Dining by Chef’s Club of Greece

Την Τρίτη 14 Μαΐου είχαμε τη χαρά να συμμετέχουμε και να δημιουργήσουμε ένα FoodOn δείπνο υποστηρίζοντας το σκοπό του FoodOn Social Dining.
Τιμώντας την αρχή του δημιουργού του «Σε κάθε τραπέζι είμαστε ίσοι, χωρίς να χρειάζεται να είμαστε ίδιοι» τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος chef Γιάννης Λήνας και Παναγιώτης Μπουρτσουκλής και ο pastry chef Σπύρος Κασώρης επιμελήθηκαν στη φιλοσοφία του μεζέ και μαγείρεψαν για τους καλεσμένους:
• Ρεβίθια σαλάτα με πιπεριά φλωρίνης , καρε αγγουριού ,κάρδαμο , ξύσμα λεμονιού κ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο fresh George Goutis
• Λουκάνικο Βυτίνας με σέλερι κ αρωματικά
• BBQ πανσέτα με επικάλυψη φυστίκι Αιγινιακό , πανκο με κόλιανδρο κ μαϊντανό
• Κοτόπουλο μαύρης τρούφας Μαινάλου
• Κρεμέ βανίλιας, κουλι φράουλας , αλμυρή καραμέλα
Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Αργύρη Ζανιά και τη FoodOn για την ευκαιρία να προσφέρουμε στο έργο σας.