Τακτικό Μέλος

Ο Μαρουλής Παναγιώτης κατάγεται από τη Νάξο και γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε και ζει έως σήμερα.

Τη μαγειρική τέχνη, τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του chef, όπου τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τους κυρίους Κεραμέα και Τσιράκη. Τη μαγειρική τέχνη σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Κρήτη,, όπου απέκτησε το πρώτο του πτυχίο. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στο Κ.Ε.Ε.Μ. Σπάρτης και στη Σχολή Επαγγελματιών Κρέατος Αθηνών. Τέλος, απέκτησε την πιστοποίηση του Αρχιμάγειρα ως Certified Chef Executive από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος των σπουδών του, είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με το Hotel Elouda Mare-Relais Chateaux, το yaught Costa Cruising SA, το Hotel Astir of Paros, το Hotel Apollon Divani Palace. Υπήρξε chef στην ομάδα σίτισης του Ολυμπιακού Χωριού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και ήταν συνιδιοκτήτης εστιατορίου. Προωθεί πάντα την Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα σε πολλές χώρες του κόσμου και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2013 συμμετείχε στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλες, με σκοπό την προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας. Επίσης είναι τακτικό μέλος του Chef’s Club of Greece, μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων WORLDCHEFS.