|
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΦΕΒ |
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΦΕΒΡ |
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΦΕΒΡ |
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΦΕΒΡ |
11:00 – 11:45 |
Γαστροτουριστικοί προορισμοί – Ambelonas Corfu – Βασιλική Καρούνου, ιδιοκτήτρια |
Γαστρονομική ταυτότητα – Νάξος – Λιανός Δημήτρης – προέδρος Τουριστικης επιτροπής Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ αντιδήμαρχος Νάξου, Παπαδόπουλος Δημήτρης Rendez vous catering Νάξος |
Γαστρονομική ταυτότητα – Σάμος – ex. Chef Μπιλιμπάς Ευάγγελος, ex. Chef Ασλάνης Παντερλής & Ικαρίου Μαργαρίτα διευθ/ρια marketing ΕΟΣ Σάμου |
Κοινωνική ευαισθησία & διαχείριση τροφίμων – ΜΠΟΡΟΥΜΕ |
12:00 – 12:45 |
Γαστρονομική ταυτότητα – Γεύσεις από Λειψούς – Δήμαρχος Λειψών Μάγγος Φώτης , Μανώλης Χήρας chef & ιδιοκτήτης Manolis Tastes Λειψοί |
Γαστροτουριστικοί προορισμοί – Οινοποιείο Μπουτάρη, Σαντορίνη, Καλλιοπη Πιπέρη υπευθ. Οινοποιείου & chef Σωτηρίου Ηρώ |
Νέες τάσεις – Street food με ΠΟΠ προϊόντα – ex. Chef Σκουλάς Ηλίας Food Mafia |
Γαστρονομική ταυτότητα – Σκοπέλου γεύσεις -Μαίρη Διαμαντή – πρόεδρος ξενοδόχων Σκοπέλου, Αθηνά Ντάκη & Μάχη Κλωνάρη – αντιδήμαρχοι Σκοπέλου, chef Λιθαδιώτη Μερόπη |
13:00 – 13:45 |
Γαστροτουριστικοί προορισμοί – Selene experience Σαντορίνη – Γιώργος Χατζηγιαννάκης, ιδιοκτήτης & Γεωργία Τσάρα, διευθύντρια & head sommelier |
Γαστρονομική ταυτότητα – Το Ελληνικό πρωινό του Ξ.Ε.Ε. – Σίσσυ Αγγελοπούλου, υπεύθυνη προγραμματος & Χρυσούλα Παπαλέξη, ξενοδοχείο Γανυμήδης, πρώτυπο πρωινό Φωκίδας |
Νέες τάσεις – η εποχικότητα στο μενού – ex. Chef Αθανασιάδης Χρήστος συνιδιοκτήτης & ex. Chef “Nice n easy” |
Γαστροτουριστικοί προορισμοί – Kea Artisanal Cooking Vacation – ιδιοκτήτες Κρεμέζη Αγλαΐα & Μωραΐτης Κώστας |
14:00 – 14:45 |
Ο Γαστροτουρισμός στην Ελλάδα – ΣΕΤΕ Καραγκούνη Αγγελική & World Food Travel Association Ambassadors Αθανασοπούλου Μαρία |
Γαστρονομική ταυτότητα – Ρόδος – ex. chefs Διαμαντάκης Στάθης, Ευθυμιάδης Χρήστος, Σφυριαλλάς Τσαμπικός, |
Νέες τάσεις – Brunch by Estrella – Καπετανάκης Κώστας & Σμπίλη Μαρία – founders, Μιχαλάκη Ιάνθη – δημιουργική ομάδα pastry & bakery chef |
Νέες τάσεις – Τεχνικές ωμών θαλασσινών – Μίλτος Γιάννου chef de cuisine Ακροβόλι restaurant & Κατσιμαγκλής Ξενοφώντας chef |
15:00 – 15:45 |
Γαστρονομική ταυτότητα – Το τοπικό πρωινό στα all inclusive – Καραμπίνης Δημήτρης ex. Chef Aldemar Resorts, Καλογεράκος Δημήτρης ex. Chef Mitsis Hotels |
Νέες τάσεις – Veganισμός & Ωμοφαγία – Άλκιστης Αλεξανδράτου & Ντέμμυ Γεωργίου ex. Chef & ιδιοκτήτριες Λάιμ Bistro |
Νέες τάσεις – Μαγειρεύντας με λουλούδια – ex. Chef Μπιλιμπάς Βαγγέλης – Afrodite Restaurant Σάμος |
Γαστρονομική ταυτότητα – Πελοπόννησος – Μπουρτσουκλής Παναγιώτης, ex. Chef & owner Τα κόκκινα πιθάρια , ex. Chef & owner Arcadia resort |
16:00 – 16:45 |
Γαστρονομική ταυτότητα – Ιόνια νησιά – Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γαλιατσάτος Θεόδωρος, ex. Chef Φλεμοτόμος Αντρέας – όμιλος Karetta Holiday Village, ex. Chef Μαχαίρας Χρήστος Μύθος Group Catering Κεφαλλονιά |
Γαστρονομική ταυτότητα – Τήνος – Tinos Food Paths – Καλογεράτος Τάκης, Πλακιάς Βασίλης, Αμυραλής Γιώργος – μέλη του ΔΣ, ex. Chef Χάλαρης Λεωνίδας |
Γαστρονομική ταυτότητα – Κρήτη – ex. Chef Σμαραγδακης Βαγγέλης Epos Hotel, Γεωργιούπολη Χανίων |
Γαστροτουριστικοί προορισμοί – Avli Hotel Κρήτη – Ξεκάλου Κατερίνα, προεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Αριστέα Δαφνομίλη chef και Άντα Ζανά chef de partie |
17:00 – 17:45 |
Νέες τάσεις – Bread Pairing – ex. Chef Τάσος Ζησόπουλος & ex. Chef Τάσος Τόλης |
Νέες τάσεις – High End Gastronomy Masterclass by Chef Psomopoulos Stavros |
Right the wrongs – Προσφέροντας εμπειρία στον πελάτη – Χάτζη Σκευοφύλακα – Customer Experience Expert & Business Mentor |
Γαστροτουριστικοί προορισμοί – Θρησκευτικός τουρισμός – Έφη Γρηγοριάδου συγγραφέας λαογράφος , Χρήτος Μαντάς Μηχανικός τροφίμων, Κοκκάλας Παναγιώτης ex. Chef |
18:00 – 18:45 |
Right the wrong – Επικοινωνία των επιχειρηματιών εστίασης με τους καταναλωτές μέσω των καταλόγων. Υποχρεωτικές ενδείξεις επί των καταλόγων – Γκιώνης Νίκος Τεχνολόγος Τροφίμων,MSc,Υπεύθυνος Επιστημονικής Επιτροπής ΠΕΤΕΤ |
Γαστρονομική ταυτότητα – Ήπειρος – ex. Chef Τάσος Τόλης & Δότσιος Άδαμος, Στάθης Σιούτης – Γ.Γ. Ενωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων |
Γαστρονομική ταυτότητα – Αρχαία Ελληνική διατροφή – Ντόρα Κατσονοπούλου, καθηγήτρια Αρχαιολογίας Dr, Cornell University, ex. Chef Κεχρής Δημήτρης, ex. Pastry chef Χάλαρης Λεωνίδας |
Γαστροτουριστικοί προορισμοί – Mykonian Spiti Φραγκεδάκη Τέτα Managing Director & Hostess, Αντωνέλλη Χριστιάννα |