Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛ.Ο.Π.Υ.) σας προσκαλεί τη Δευτέρα 11/11, στις 17.00, στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Αρχιμαγείρων για να γνωρίσετε τα ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας των Εταιρειών – Μελών της, με την κοινή υπογραφή Fish from Greece.
Σε ένα ενδιαφέρον σεμινάριο, ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Τσιωτίνης θα σας μάθει τα μυστικά για το φιλετάρισμα και την επεξεργασία του ψαριού και θα παρουσιάσει συνταγές με Fish from Greece, τις οποίες θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε!
Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή μέχρι τις 04/11 στο 210 8251 401 ή στο info@chefclub.gr