You are currently viewing ΔΤ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕΛΩΝ ΛΑΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕΛΩΝ ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των μελών της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στην κατάμεστη αίθουσα του The Golden Age Hotel, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο πρόεδρος κύριος Πρωτοψάλτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο χώρος της εστίασης τα τελευταία χρόνια, στην αναμενόμενη ανάκαμψη, στον εορτασμό των 30 ετών της ΛΑΕ, αλλά και στη μεγάλη οικογένεια του Chefs’ Club που μπορεί ενωμένη να αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες.

Το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος κύριος Τάσος Ζησόπουλος, ένα από τα παλιότερα εν ενεργεία μέλη της ΛΑΕ, ο οποίος παρουσίασε μέσα από την οπτική του το ταξίδι αυτό των 30 χρόνων, κάνοντας αναφορά στους ιδρυτές της Λέσχης, αλλά και σε μοναδικές διοργανώσεις που συμμετείχαν τα μέλη. Την ομιλία αυτή ακολούθησε βίντεο κολλάζ στιγμών από τα 30 χρόνια της λέσχης, το οποίο καθήλωσε τους παρευρισκόμενους.

Βράβευση πραγματοποιήθηκε στον πρόεδρο κύριο Τάσο Πρωτοψάλτη για την προεδρία του της ΛΑΕ. Ιδιαίτερης βαρύτητας και συναισθηματικής φόρτισης η βράβευση του «δασκάλου» κυρίου Σταμάτη Κυπραίου για τη συνολική πολυετή προσφορά του στη λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Τα παρευρισκόμενα μέλη σύσσωμα σηκώθηκαν και χειροκρότησαν τον κύριο Κυπραίο δείχνοντας έτσι το σεβασμό τους στο πρόσωπό του.

Τεράστια αποδοχή έλαβε η παρουσίαση του νέου λογοτύπου της λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, το οποίο προλόγισε ο αντιπρόεδρος κύριος Κουρούπης Αγάλου Νίκος. Όπως ανέφερε ο κύριος Κουρούπης, με καθαρές γραμμές, ενσωματωμένους συμβολισμούς και την ελληνική σημαία στο κέντρο του, το νέο λογότυπο σηματοδοτεί την απαρχή μίας νέας εποχής για τη ΛΑΕ η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα και αλλάζει την επιτυχημένη εμφάνιση του παρελθόντος, με σεβασμό στην ιστορία της. Παρουσιάστηκαν επίσης η νέα επίσημη μπλούζα των μελών, αλλά και το καινούργιο μετάλλιο, ένα πραγματικό κόσμημα, το οποίο θα προσφέρει αναγνώριση στα μέλη.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε βράβευση του ξενοδοχείου Golden Age of Athens, ως χρυσού χορηγού της εκδήλωσης. Η κυρία Μαρίτα Γιαμά, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, παρέλαβε το βραβείο.

Ο λόγος δόθηκε στους χορηγούς της εκδήλωσης και συγκεκριμένα η κυρία Μιράντα Δεκάζου, Marketing Director έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τις πίτες ALFA, ο κύριος Μωραΐτης Σταύρος owner/sales manager της εταιρείας American Waffles ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με τα προϊόντα και τέλος ο κύριος Κακαρνάκης Μιχάλης Διευθυντής/Executive Sales της Al Grandi Cucine SA δήλωσε τη στήριξη του στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Τα μέλη της ΛΑΕ καλωσόρισαν θερμά τα νέα μέλη στην οικογένεια της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, το φλουρί της οποίας – μία βαλίτσα με μαχαίρια από την εταιρεία RATIONAL – κέρδισε το μέλος Κλειώ Φύκιρη και ακολούθησε γεύμα.

Την εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΛΑΕ κ. Σταύρος Ψωμόπουλος.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης:
Στο The Golden Age Hotel για την παροχή της αίθουσας.
Στους χορηγούς της εκδήλωσης Φλεριανός Θαλασσινά, American Waffle, Alfa Πίτες, Grandi Cucine, Νερά Θεόνη, Κρασιά ΕΟΣ Σάμου, Maron ζαχαροπλαστεία, La Fourchette, Halaris ζαχαροπλαστείο, Ραντεβού ζαχαροπλαστείο. Τέλος ευχαριστίες για τα δώρα της λαχειοφόρου στους Chef’s Flair, Ready.gr, Papagiannakos winery, Emko Koutelas, Soul Studio, Aeolos Bay Hotel και Rational για το φλουρί της πίτας.