Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Εστιατορίων και Συναφών Αττικής (ΕΕΕΣΑ) ανέλαβαν τον σχεδιασμό εκπαιδευτικού προγράμματος και την υλοποίηση μαθημάτων για εξ αποστάσεως εκπαίδευση e-learning των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών, για τον κλάδο της Εστίασης.
Στην πρώτη φάση του προγράμματος η οποία ολοκληρώθηκε αναπτύχθηκαν οι θεματικές ενότητες:
Μαγειρεύουμε με κρέας
Το ψάρι στην κουζίνα μας. Σωστή διαχείριση και τρόποι μαγειρέματος
Πρωτότυπες συνταγές με κοτόπουλο
Παραδοσιακή Ιταλική κουζίνα
Burger στους δρόμους της Αθήνας
Σαλάτες γεύματα, ένα ιδανικό lunch
