You are currently viewing Σεμινάριο Ελληνικής Γαστρονομίας

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
JOHNSON & WALES – RHODE ISLAND
ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΑΕ

Με μεγάλη χαρά σήμερα υποδεχτήκαμε στις 04/06/2024 τους σπουδαστές της σχολής γαστρονομίας του Johnson & Wales University στις εγκαταστάσεις μας για ένα σεμινάριο σε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

Ο πρόεδρος κύριος Τάσος Πρωτοψάλτης και οι εισηγητές κύριοι Γιάννης Κακλής (Γενικός Γραμματέας ΔΣ), Τηλεμαχος Γαλανόπουλος (επίλεκτο μέλος της ΛΑΕ) και Σπύρος Κασσώρης (τακτικό μέλος) παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές και συγκεκριμένα το μενού περιείχε:
Ντακοσαλάτα με ξινομυζήθρα
Χταπόδι κρασάτο με φάβα
Γεμιστά
Μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες
Καρυδόπιτα με σάλτσα σοκολάτας

Η αίθουσα γέμισε με αρώματα και οι σπουδαστές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, έχοντας συμμετάσχει ενεργά στις παρασκευές αυτές.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κύριο Ηλία Τομάζο, Director PAIDEIA Study Abroad Programs in Greece, Center for Hellenic Studies PAIDEIA, για την εμπιστοσύνη του και για τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις συνέχισης της συνεργασίας μας.