Αθήνα, 09 Δεκεμβρίου 2024
Αγαπητά μέλη,
Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε την πρόθεση μας να διοργανώσουμε σεμινάριο της WORLDCHEFS για κριτές πριν από τον 3ο Μεσογειακό Διαγωνισμό στα τέλη Ιανουαρίου 2025 (βάση διαθεσιμότητας του εισηγητή).
Το σεμινάριο αυτό διαρκεί μία μέρα, θα γίνει στα Αγγλικά και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Το σεμινάριο αυτό δεν κάνει κάποιον πιστοποιημένο κριτή της WORLDCHEFS. Για να γίνει κάποιος πιστοποιημένος κριτής θα πρέπει να κάνει τα εξής:
Αρχικά να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχουν τρεις βαθμίδες κριτών (από τη χαμηλότερη στην ψηλότερη) Regional judge – Continental Judge – International Judge.
Για Regional Judge θα πρέπει να σταλθούν στην επιτροπή της WORLDCHEFS τα εξής δικαιολογητικά:
Επιστολή έγκρισης από τον Εθνικό φορέα (Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος)
Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου κριτών
Βιογραφικό αιτούντος
Εργασιακή εμπειρία
Εμπειρία ως καθηγητής (εφόσον υπάρχει)
Αποδεικτικά στοιχεία ότι έχει κάποιος υπάρξει κριτής ξανά σε διοργάνωση της WORLDCHEFS
Συστατική επιστολή
Εμπειρία σε διαγωνισμούς ως διαγωνιζόμενος
Και στη συνέχεια να σας δοθεί ο τίτλος του κριτή, ο οποίος μπορεί να αναβαθμιστεί με τη συμμετοχή σας σε διεθνή ή εγχώρια δρώμενα και έχει ισχύ για 5 χρόνια. Η ανανέωση γίνεται με παρακολούθηση εκ νέου σεμιναρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να αναβαθμιστεί κάποιος πάνω από το βαθμό του Regional Judge είναι η καλή γνώση αγγλικών.
Αφού παρακολουθήσετε το σεμινάριο και μέχρι να βγει το χαρτί σας για κριτής, μπορείτε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς ως rookie κριτής.
Το κόστος είναι 200 ευρώ το άτομο και το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εφόσον υπάρχουν αρκετές εγγραφές.
Δυνατότητα δήλωσης ενδιαφέροντος έως Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024 μέσω mail στο info@chefclub.gr
Με εκτίμηση,
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Τάσος Πρωτοψάλτης Γιάννης Κακλής
